3

January 2010

Hey and Assalamualaikum semua!
Aku tau, korang dengar title je, dah tau bosan kan?
Expect aku nak bebel pasal new year lah kan?
aloo kawan, guwe capek sudaa bebel pasal new year.
alih alih, nothing changed laa. haha :D

Tade laaa.
pada 1th january lepas, aku and family gi bercuti!
weeee!
Gi PD jakk. dekat.
minyak kereta skrg mahal
wat pa gi jauh jauh
hahah :)
kan kan? :)
so, kitaorang pergi 4 family.
semua kawan terhebakk ayah. haha :)
So, kitaorang menginap kat AnCasa :)
Aku tak tau na ckap itu apa.
hotel kaa, apartment kaaa
Suites kaa.
ntah laa.
tpi agak cantik laa tempat tu!
Swimming pool dia, wa cakap, syokk.
haha
aku suka jaakk
berendam macam kubang tak jumpa lumpur setahun wehh
hahaha :D
Tapi yang paling aku happy tahap keladi matang,
gila ramai abe abe kacak kacak berendam sama!
gila la wehh
patutlah aku rasa tertarik ngan tempat ni
wakakaka
calon jodoh aku ramai kat situ
tinggal goda jekk.
hahah
tapi malangnya, tak tergoda dek aku. isk isk isk.
segan mak nyahhh... +_+



agak-agak kalau kau na terjun dari tingkat 12 pon boleh. try lah bebeh :D


dah puas tengok aku berkubang? :)

then, hari sabtu check-out.
pi balik kg plakk!
hantar kak long gi balik UiTM diaa.
Adehh
cik akak sengal, awat hang nangiss?
dah banyak sangat minum air ke smpai kau "buang air" kat mata? haha :D
Chill laa nenek tua!
suda sem 2 maaa.
takkan mau aku teman kau macam kau kecik2 time darjah 2 dulu?
time kau ta mau masuk kelas kau nangis guling guling. kau tarik tarik baju aku depan kelas kau sambil tahan malu dengan kawan-kawan and cikgu kau dulu dulu kala tu? :D
Upss, maaf cek kak, rahsia kau bocoqqqq! :D

Tapi, selepas beberapa kata-kata daripada ayah, baru aku tau apesal dia nangis.
rupa-rupanya first day class start, birthday dia!
hahah!
So, dengan penuh perasaan kasih sayang sbgai seorang ibu bapak, ayah and mama celebrate lah birthday dia kat Pizza Hut Tampin. haha :)
Siap beli kek bagai hah! haha :)
nak tengok gambar?


potong la puas puas! hahah :D


Brithday Girl ! haha :)


Nak tahu umur dia? Kau kira la bape banyak lilin terpacak kat situ!
Errr, yang tengah2 tu wakil 10tahun :D


cika : hoii! apa ni! gigit2! dah la muka macam Cinderella!
Eena ; aku tak kiraa! aku nakk! ahh, aku Cindarella! :D
fakta : muka aku macam WITCH gilaaa! :D


So, end of essay is, HAPPY BIRTHDAY wahai Kakak ku tersayangg!
May ALLAH bless you!
Panjang umur and panjang jodoh! haha :)
May ALL ur wishes come true bebeh! :)
belajar rajinrajin baikbaik elokelok!
Selamat Ulang Tahun ke 19 ! :)



okay! nitenite bebeh!
Esok sudah sekolah :)
Bye bye :)
Salam :)



p/s ; esok aku na nangis guling guling depan sekolah jugak laa! :D

3 comments:

Puteri Sepi said...

weyh
susunan gmbr terbalik la.

ptotnya memula kek yg xde api tu
pastu gmbr aku tiup lilin
pastu gmbr aku potong kek
pastu baru gmbr ko dan aku tu

*perasan je ko ni cinderella"

wey

apesal citer psl mse akud arjah 2 dulu?
hampeh la ko

dush!

Puteri Sepi said...

wey. susunan gmbr tu salah la

ikut turutan la

memula gmbr kek, aku tiup lilin, baru gmbr aku potong kek.

*perasan cinderella la ko ni*

weyh. npe cite psal mse aku darjah 2 dulu

hampeh!

FNSyareena said...

hahaha! tak pe laa. orang tahu aku malas nak edit. wakakak! janji ada muka kau pon jadi laa kan? :D

Back to Top