3

Tahun Baru 2010 :)

What can I say here is, Selamat Tahun Baru and Happy New Year bebehh :)

Huruf huruf roman, kanji, hiragana, jawi, apa apa semua yang korang tahu tu tak dapek na gambarkan apa aku rasa bila tiba tahun baru ni :)
Cuma apa yang perlu kau kau kau kau dan kau tahu ialah, pabila tiba tahun baru, semua semangat na buat azam baru.
Padahal azam tahun lalu tidak dilaksanakan lagii.
Korang tak rasa macam tamak ke?
hahah :)

Okaylahh.
tahun 2010 ni aku tak de azam.
Tahun ni aku ta sesemangat tahun lepas sampai aku rajin bebenor nak buat list bagai hah.
Tapi satu apa pon tak terlaksana
Tiba-tiba rasa macam kesian plak kat jantung aku ni do penat2 dia pumping darah dengan laju kerana semangat aku untuk laksana kan azam baru, tiba2, usaha dia tu dipandang sepi oleh aku.
hahah :)
Maaf lah wahai jantung.
Tahun ni kau tak perlu pumping laju sangat okay?
Tak perlu semangat sangat
Kau just chill okay?
yang penting, kau kena ingat ALLAH okay?
okay.. good jantung. haha :)

Happy new year sayang sayang semua :)
Semoga segalanya berjalan dengan lancar.
Siapa-siapa yang couple bagai nak rak tu rancang nak kahwin tahun 2010,
siapa-siapa yang dah kahwin tuh rancang2 nak tambah anak lagi ke kan pada tahun 2010,
siapa-siapa yang amek exam penting and azam na belajar betul2 tahun 2010,
Siapa-siapa yang berazam na teruskan azam yang lama tu pada tahun 2010,
Harap-harap, hendak-hendak, moga-moga segalanya terlaksana!
Okayy?
Jangan ngengada gegedik nak semangat jiwang buat semua tu alih alih satu ape pun ta jadi okay?

Aku sentiasa doakan yang terbaik untuk korang lah sayangg :)
tak kira apa yang menanti kita dihadapan tu, terimalah seadanya dan dengan redha!
Okayy!
Once again, (aku dah penat ni!) Happy New Year and Selamat Tahun Baru baru baru baru :)
Buhbyebuhbye :)
tata!
Take care! =)))

p/s ; aku tetap fikir aku ni lemah semangat. haha :D


Eh, last but not least,

Your dream will come true when you least expect it ,sayangs :)

3 comments:

Puteri Sepi said...

jangan lupa tugas gkau utk tahun 2010 ni!

KETUA EDITOR MAJALAH PENA

sekian

MySuaraHati said...

haha.. so azam u utk 2010 ni ialah laksanakan azam time taun 2009 la ek?
huhu..

FNSyareena said...

haha! oh. tidak sama sekali,hazwan oit. thun ni, ikut takdir je. hehe :D

Back to Top