3

Present ! :)

hey everybody!


First of all, aku nak wish thank you so much lah pada siapa yang baca blog aku and baca post terkini and said "congratulations!" :)
terima kasih banyak banyak eh? hehe :)
Walaupun aku tak dapat straight seperti kawan-kawan aku yang lain, tapi aku tetap bersyukur!
heee :D
Dah itu rezeki aku, aku terima seadanya ! :)



So, disebabkan aku dapat result yang tak memalukan sangat ni, AYAH hadiahkan aku laptop baru!
weeee!
Akhirnya aku ada laptop sendiri.
Maklumlah weh, selama ni aku menumpang kasih, menabur bakti pada laptop ayah and laptop kak long tu kan untuk terus kecoh2 kat blog nih!
HAHAHA :)


Alhamdulillah!
Tahun ni, semua yang aku harapkan, aku ingin kan, aku DAPAT!
rezeki wehh!
memang aku tak tahu macam mana nak caka[ weh betapa bersyukur nya aku! heee :)



Beli kat low yat jakk!
korang jangan risau.
Windows original.
aku dah check awal-awal okay? haha :D
laptop biasa-biasa jak.
Compaq Presario CQ40 jakk.
Tak sehebat korang punya.
Jadilah untuk aku menggedik kat sini.
Hahha :)



*Hadiah daripada ayah! Thanks papa! haha :)

So, kepada ayah and mama, terima kasih banyak banyak banyak punyalah banyak kerana walaupun adik tak dapat 8A, mama and ayah tetap beri adik hadiah ni!
adik terharu tauuu..
rasa macam nak makan cozy corner je mama and ayah belanja.
HAHAHAH! :)
Thank you!
Terima kasih!
Arigatou gozaimasu!
hehe :)



Sayang sangat sangat sama mama and ayah!
Jangan marah marah adik selalu tau? haha :)



Oh, selain itu, aku beli MP3.
Bukan original maaa.
Bli mahal mahal wat pa?
lagu aku dengar sama jugakk
hahaha :)



Okaylah!
saja je nak kasi korang jealous sebab aku dapat laptop baru!
walau tak sehebat korang punya!
hahahaha :)




Okay okay!
relax okay?
aku tahu.
telinga korang dah merah
chill.
gi minum ais kacang! haha :)



TATA ! :)Assalamualaikum! :)



p/s ; Lepas ni nak try mintak kahwin laa. agak2 mama kasi tak ? =p


3 comments:

jejaka anggun said...

congrats dpt results bagus n laptop baru.

lepas nih leh la layan porno sorang2 kan????

FNSyareena said...

thanks bro ! :)oh, x layn porno laa. layan anime je. maklumlah kanak2 riang ribena lagi kan? haha :D

Puteri Sepi said...

sengal nak mintak kawen. duh

eleh. xyah dpt laptop baru pn dia layan porno sorg2. muahahaha..

btw, sila buat pembetulan yer. bukan kau yg check windows original tu

AKU yang check

harap maklum. time kasih =D

Back to Top