3

Kanta lekap.

Hari ini kali pertama saya memakai kanta lekap!
Hooray! Kalau kau, kau bangga tak? Haha.
Saya sangat bangga. Okay, saya tidak kisah andai awak ingin kata :-

1) Kesian dekat dia ni. Haishh.
2) Laaaa. Baru nak rasa ke?
3) JAKUN GILA KAU WEHHH!
4) Ada aku kisahh? =,=

HAHAH!

Sungguh lah awakk. Saya tak kisah awak nak cakap apa pun. Haha ;)
Sebab memang betul laa saya baru pertama kali nak rasa ada benda sejenis plastik yang berbentuk melengkung yang ada kaler melekat dekat mata sayaa. HAHA :)


Tapi kan..... Kisah sedih menyayat hati berlaku.....


Hati sedikit hancur apabila yang diharapkan jadi seperti ini :






HAHAHAHAHAHA!
Tak nyempat nyempat! Tengok tu!
Betapa rakusnya sayaaa! Bukannya nak tukar baju dulu kee, Mandi dulu kee, Hilangkan segala belengasdan minyak dan juga melekit dimuka kee.
Ini tidakkk. Terus menepek kanta lekap itu di mata.
HAHAHA :)

Baiklah rakan-rakan.
Saya dah selesai menayang kanta lekap sayaa.
Jadi, selamat bergelak ketawa lah ehh?
Daaaaa~ x]



*Tatap mata saya puas-puasssssss! x]


p/s ; beberapa ketika selepas ini, nak beli yang kosongpower laaa. oleh bergaya dengan cermin mataa, Haha ;) Doakan duit saya masyukk yer? Ahaaa ;)
0

Davedays!


Ini Dave Days! Saya sangat sangat suka suka suka dia punya COVER.
Suka sangat sangat! Kreatif dan Best!

Okay okay.
Mungkin juga lah sebab muka dia yang comel tu menambahkan peratusan keCINTAan saya pada dia. Haha!

Dia sangatlah comel sehingga saya rasa saya nak pelukpeluk dia. Heeee ;)

Okaylah. Tak nak dah bebel banyak-banyak. Nanti cepat tua pulaa. hihi.


Ini link YouTube dia kalau-kalau la korang nak investigate kenapa aku centa bangat sama dia! ;)

----> DaveDays YouTube!



Oh awak, bawah ini antara gambar dia yang sangatsangat kerap muncul dalam mimpimimpi indah sayaa. Haha.




Comel kan diaaa? Okay. Cuba tengok video lagu BABY.
( I mean, cover yang dia buat laaa.)
Haha x] Lagi banyakkkkkkkk ekspresi begini.
Auwwww. Sukaaa <3


yeah I know. He is damn Adorable! Ahaa ;)
Don't you ever steal him from me.
He is mine. Haha ;)

*Perasan gila kan saya nii?
hahah ;)


P/S ; Encik Peperiksaan Akhir Tahun, tolong la jadi baik, lemah lembut, sweet and cute pada sayaa! Tolong lah ehh? Saya merayu nii. Tau tau? Saaaaayangggg awakk!
Back to Top