3

Malu sorang-sorang! :">

-8 lebih (malam)-

*telefon berdering nyaring*
KRING.. KRING.. KRING..

Nenek ; Hello!

caller : eena ada? (agaknya laaa)

Nenek : Eena mandi..

Eena : (dalam bilik air) tanya siapa yang call,mak?

Nenek : siapa ni?

Caller ; .........

Nenek ; syazlina..

Eena ; Syaz! nanti AKU call KAU balik!! (jerit sekuat hati dari bilik air!)

Caller : (cakap sesuatu pada nenek..)

Nenek lalu meletak ganggang telefon!




- 9.50 p.m -
*telefon berdering sekali lagi..
KRING.. KRING.. KRING..

Eena ; hello!

Caller : Eena, ganggu ke?

Eena ; eh! tak laaa! Eh! Tadi ada call ke?

Caller : err. ada..

Eena ; YA ALLAH! sorry sangat-sangat! tadi saya ingat kawan saya! Syazlina! nama nak dekat sama! So, nenek saya sebut je laa. SORRY sangat2 kalau tadi macam kurang ajar sangat!

Caller ; Eh, takpe.. Eena ada pen? *perbualan kedai kopi kami*


=_='



budak kecik berkata-kata
: Ya ALLAH! Teacher YAZLINA! Ampun! Ampun! Saya tidak tahu tadi teacher! Maaf eh? Kata-kata agak kasar gilaaa. (^3^)



P/S ; lain kali suruh tinggal kan nama je! jangan gedik nak cakap pape. kan dah malu sorang-sorang kat situ? =_='

3 comments:

Syzlna said...

bengong ohh !! haha ;D

FNSyareena said...

HAHAHAHA! Dah nenek aku salah pronouced nak buat macam mana :D

Beel Danial said...

haha!
ko memamg!
serkap jarang!

Back to Top