5

Takdir Cinta - Rossa ;)

Takdir Cinta?
Got nothing to do with me.
Eena tiada kena mengena pun dengan lagu ni.
I mean, nothing la yang berlaku menyebabkan Eena damn-ly suka lagu ni.
But, I just don't know why i love this song so much.
Lagu ni best.
Seriously. Sangat best.
Lirik dia menarik.
Tambah lagi dengan video clip yang meruntun hati tu.
Duhhh.
"Congratulation" word goes to Rossa because nyanyi lagu ni dengan BEST SEKALI!
I repeat, BEST sekali! :)

This is the lyrics.

ROSSA - TAKDIR CINTA

Ku tutup mataku
Dari semua pandanganku
Bila melihat matamu
Ku yakin ada cinta ketulusan hati
Yang mengalir lembut

Penguasa alam
Tolonglah pegangi aku
Biar ku tak jatuh
Pada sumur dosa yang terkutuk
Dan menyesatkan cintaku

Andaikan ku bisa
Lebih adil pada cinta kau dan dia
Aku bukan nabi yang bisa sempurna
Ku tak luput dari dosa

Biarlah ku hidup seperti ini
Takdir cinta harus begini
Ada kau dan dia bukan ku yang mau
Oh Tuhan tuntunlah hatiku


The part most i like is :

Ku tutup mataku
Dari semua pandanganku
Bila melihat matamu
Ku yakin ada cinta ketulusan hati
Yang mengalir lembut

Penguasa alam
Tolonglah pegangi aku
Biar ku tak jatuh
Pada sumur dosa yang terkutuk
Dan menyesatkan cintaku


The rest tu tiada kena mengena dengan Eena.
So why should i adore those part ?
Hahaha :)
Just Kidding :)

Okay lah.
Assalamualaikum. :)


p/s : Aishah, kenalkan lah lagu yang best best untuk aku. Heee :) Aku kan KUNO ! :) Aku lahir zaman Platinum. hahaha :)

5 comments:

damia said...

tak men r jiwang !
hahahaa ..

| AiNaa K | said...

ohhhh..takdir cinta - I LIKE!
everyday mesti dgr..
tgh on9 dgr,sblm tdo dgr..
mmg slalu dgr..
bila tgh sedih dgr,mmg gerimis mengundang habis ahh..
sob sob..

'syareena said...

DAMIA : kau memang. Tidak berhati jiwang. hahaha :) Kau main METAL je. haaa :)

KAK AINAA : haha ! yeah ! best kan ? gila obses la kak ngan lagu nih ? ada pape ke ? hahaha :) Eena suka tengok dia munya video clip. Heee :))

| AiNaa K | said...

mmg ade ape2 pun eena..
huuu..sedih..
sob sob..

'syareena said...

UIks ?? siapa tujukan pada siapa ni ? Hu.... si dia or dirimu ? Uishh. mcam ta caya je ?? :) Tape la kak. Ape2 pun, na uat keputusan, mama ajar, buat solat istikarah. petunjuk yg kita dpt itu adalah sebaik-baik petunjuk :))

Back to Top