5

30 May 2009 *sukasuki*

Okay. Tarikh ni merupakan semalam.
Iaitu hari sabtu, Hari ni hari Ahad.

Semalam, Eena dan rakan-rakan turun KL ke Bukit Bintang, Pavilion and Sungai Wang.
Dengan 4 niat iaitu :

1) Nak pergi Gathering Adolescence
2) Nak jumpa AREBIEL ! (member Eena stay in Seremban.)
3) Aishah nak lepak dengan member dia.
4)
Damia nak dating dengan Aspa.

Eena, Damia, Aishah dan Amalina , kami bergerak dari Putra Lrt pukul 11.15 pagi.
kemudian, kami lepak2 di McDonald Bukit Bintang dengan Mat, Amar, Amir dan member dia sorang.
Mereka ni agak sengal la jugakk.
Tapi best la member ngan mereka. Haha :)
Sedang minum2 tu, ada seorang guy ni.
DIA SANGAT HOT and SWEET okay?
Dia tak putih.
Dia coklat.
Tapi handsome!
SANGAT HOT!
Dia bawak DSLR.
Eena memula ushar je DLSR dia.
Perghh.
Jeles la kawan-kawan.
Then, Eena ushar dia..
Wey, Dia perasan laaa.
Sumpah malu and segan.
Then, ada 2 orang girl dtg
Hot siakk
Lawa gila laa
Tapi chubby laaa.
Then, Eena curi2 pndang Boyfie dia.
hahaa :)
Damia and Amalina cakap, Gf dia uh, pndng2 je kitaorg.
Hahaha :)
Cik akak, saya cume ushar je awak punya cik abang.
Bukan nya nak pon! Grrr :)

Then,
Agak2 da bosan, kami berangkat ke Sungai Wang.
Jumpa Kak Najla and kitaorg pusing2 cari baju MEREKA. haha :)
mereka berbadan kecil molek la weyy. Duhh.
Tiada yang berkenan and Kieky pon dah call, kami pergi ke Pavilion and tunggu la budak2 Adolescence YANG DATANG.
sikit je.
Cuz first gath.
Then, Eena tunggu member tersayang Eena, AREBIEL.
Waaah ! Arebiel, kau comel laaa.
HAHAHA :)
Kitaorg yang lapar gila gila ni makan makan kat kfc.
Then, kitaorg lepakgi BB balik. Hahha :)
penat la korang.
Sakit kaki Eena.

Masa kat BB tu, ada satu group shuffler ni uat show kat dpan Sungai Wang.
Mereka pakai baju CELCOM.
Dah kena bayar la tuu.
Hahah :)
So, dorang bukanlah shuffler jalanan. hahah :)
Eena tak tengok pon. Tapi Aishah ye ye tengok.
Tetiba, mereka masuk kat dalam Sungai Wang tu cuz na air-cond.
Babe, berpeluh tuu.
Aishah dah exited dah.
Eena ni jahat plus ntah ape ape, Eena pergi dekat dorang and selambe je ckap;

" Assalamualaikum Bang. Errm.. Nak tangkap gambar boleh arkk?"

abang PALING COMEL cakap :

" erm.boleh. ape salahnya?" and panggil kawan2 dia.

Dah tangkap2 gambr tu, smbang2 la ngan dorang.
Tanye la ta penat ke, pas ni gi mana. ade show ke.
yang comel gila gila tu cakap :

"antara main bola ngan shuffle, shuffle lagi penat gilaa. korang try arh buat kaki gini!"

Hahaha. kau gila ke bang na suruh saya buat? hahaha :)
Then, shake shake hand ngan dorang semua. Best.
abang paling comel tu baik.
Weyyweyyweyy.
Lagi satu, Eena main2 je mintak numb fone abg tu.
Dia na bagi
Tapi dia bagi numb member dia.
kiwakk je
Tapi ta pe laa.
Redha je laa.
lantak la dorang na fikir apa.
Orang gurau oke?
Dah korang pon ye ye na bagi, amek je laa.
Hahahaha :)

So,
Disebabkan Eena ni anak mak, so, kena balik awal gilaa.
Before 7 o'clock. perghh, padahal jumpa dorang semua pukul 4 tahu? haha :)
3 jam je ade masa.
Mana puas.
Grrrr.
Sabar je laaa :)
Eena, Damia and Aspa je balik dulu.
Cuz Damia ikut Eena.
Aspa ikut Damia.
hahaha :)
Tak ramai org pon kat Putra tu.
Kami naik train.
Masa dalam train tu,
Ada dua org lelaki tau.
Teenagers laa.
Diorang duduk depan kami bertiga.
MEREKA MEMANG SANGAT SUPERDUPER COMEL AND HOT.
Seriously..
Haishh.
Then, Eena tergelak kuat cuz Aspa buat lawak bangang.
Then salah sorang mamat tu pandang.
Eena pandang la dia balik and buat PEACE.
Weyy, Malu kottt.
Hahaha :)

Then. na dekat2 sampai Wangsa Maju, Eena ade pulak terperasan sorang lagi jejaka handsome.
Muka dia macam Avian James Scarrat. Seriously.
Siapa Avian James Scarrat?
(Jap gi tengok la muka dia kat bawah.)

Eena pandang je la dia.
Dia pandang balik.
Eena pon pandang la tmpat lain.
Then Eena pandang dia balik.
Dia pon pandang balik.
And then, dah sampai Wangsa Maju, Eena turun cepat2.
Saje je.
Dah malu an?
Perghh.
Eena rasa ada orang jalan sebelah Eena.
Eena pusing je, perghh. kembar Avian james Scarrat tu.
Waaah ! sangat teruja..
Kalau lah Eena tak tahu Avian sekarang ni kat Australia,
Memang Eena da syok sendiri dah cuz thought I met him.
Hahahaha.

Then,
Kat bawah tu, Eena and Damia beli Air.
Eena belek2 la air apa ade.
Sekali twins Avian james Scarrat tu pun belek2 sesuatu kat stall tu.
Ntah apa dia tengok pon ta tao laa.
Then, pas beli2 tu, Eena ngan Damia blah.
Dia pon blah.
Eena tengok dia beli surat khbar NST.
Waaah.
Awak hot laaa.
heeee :)

Kemudian, tunggu mama amik kat stesen tu and Damia follow Eena balik rumah Eena cuz parents dia lambat ambil.
Takut anything happen kat dia, Eena suh dia follow Eena balik and suh parents dia amik kat rumah Eena.
after an hour, abg dia call and ambil dia.
Malam tu kami on9 and sent gmbr yang kami tgkap tadi.
Tapi ta banyak.
Cuz kebanyakanya kat camera Aspa.
haishh.

Ni jelah gambar yang Eena rasa Eena nak letak. heee :)




Nahh. This is Avian James Scarratt.
Nak tahu pasal dia?
Beli Majalah REMAJA edisi 15 MEI 2009.


Okay lahh.
Assalamualaikum.
Have a nice day yeah? :)



p/s : maaf lah kalau entry kali ni panjang berjela-jela. Eena kan suka buat karangan tak ikut format? hahahaaa :)

5 comments:

damia said...

pnjang gila ..

ouhh !
mse kat w.maju uhh ptt la kau laen je ..
ade kembar scarrat upenye .
hahah !!!!

'syareena said...

Uiks? kau perasan ke? aku rasa aku biasa je. Hahah :) Tapi memang dupdap la wey. Hahhaa :)

Puteri Sepi said...

wey mak cik

mana gambar abg2 shuffle tu???

grrrrrrrrrr~

Aspio said...

camni la nk bagi korg gamba ni. hahaha klu online buzz ah. internet mmg slow ni. :P

eena semua hensem! aspa je yg terlalu hensem. ahahahaahaha

'syareena said...

Haha ! Nanti Eena BUZZ ! heee :)

Back to Top