11

Honestly, jejaka zaman sekarang ni sangat ANNOYING ! :)

Hey.
Kenapa ya saya berkata sedemikian?
Heeee :)
Kerana, lelaki zaman sekarang memang menyakitkan hati.
Dah lah mereka ni menyakitkan hati.
Dah tu kena hadap pula muka dorang tu HARI-HARI !
Duhhh.
Kaizen, Hakimi, Farid dan Haikal Anuar !

Kenapa saya cakap mereka menyakitkan hati?
Nahhh.
This is the reasons.


Kaizen
= Dia selalu rasa dia bagus. Padahal, sejak tahun lepas aku sabar je ngan perangai dia. Lagi satu, tolong lah wey. BELAJAR JAGA HATI ORANG. Berkenaan KAU BAGUS SANGAT IN ENGLISH tu, Hey! AKU TAK LA BODOH SANGAT macam KAU SANGKA! AKU PON SPEAKING la weyy. Cuma aku ta cakap je. Duhh. Siap leh speaking Japanese lagi tu! Kau boleh ke?!!?


Hakimi
= Mamat ni tak payah cakap lah. Tadi kitaorang setuju mengatakan dia ni SUKA BERLAGAK and SUKA MENYAKITKAN HATI ORANG. Ini bukan gossip. Tapi FAKTA ! :) Tahun lepas, ada beberapa member aku cakap kau ni BAJET PANDAI. Upss. Yeah. kau pandai MATHEMATIC. But, science kau menipu jugak. sikit2 pegi toilet. kau buat apa? Takkan your kidney tak berfungsi dah? HAHAHAHAHA :)


Farid
: Dia ni tak ada la menyakitkan hati sangat. Cuma aku bengang bila dia uat bodoh bila aku panggil. Aku bukan nak ngorat kau la sengal! Kau kan GENIUS ! so, aku nak tanya pasal study laaa ! Grrrr! Sabar je laaa !


Haikal Anuar
: Sama je lah ngan si Farid ni. Otak pandai. Genius. Tapi hang ta tao jaga hati orang ke? Haishhh. Sabar la Eena. Dah member sekelas kau. :(

LELAKI - LELAKI LAIN = Memang menyakitkan hati bila lelaki zaman sekarang ini jenis ultra-LOSER. Aku ta kata SEMUA. Tapi ada la beberapa :) Yang terasa tu, tolong la. Korang tak boleh bergantung pada perempuan untuk sara diri korang. Tolong lah belajar erti TANGGUNGJAWAB dan MARUAH. Faham ? Haishh..

Okay lah. Itu sahaja.
kepada nama mereka yang tertera, maaf lah. aku malas na cakap kat muka korang sendiri. Ta reti dgr ckap org.Mcam menyimbah air ke pokok keladi. Dah la GATAL (tak tujukan kan Farid and Haikal Anuar. tapi ta tao la kan if dorang pun macam tu. maklumlah. lelaki.) then TAK DENGAR CAKAP ORANG. Konfem takde org na dekat. kankankan? :))
So, ubah la diri korang.
Aku tegur utk korang jugak.
2 dalam 1 laaa.
Luah apa aku rasa and nasihat utk korang. Hahaha :)
Ouh yea.
Kalau korang ada tak puas hati dengan aku, cakap ye?
Nanti ada masa, aku cube lah luangkan masa utk fikir2kan.
Heeee :)

Okaylah. Assalamualaikum.




p/s : Nak bawak kapas esok. mana lah tahu kena maki. Haha :)

11 comments:

damia said...

tuh laa .
lelaki agak kuat blagakk !
mg padan lahh ramai kaum lelaki ramai yg bengap2 .
bala dri kaum dieowg sendiri .
ahahhaha ..
kuang ajaa ann ??

'syareena said...

Hahahahaha ! Bersemangat nya kau comment. Agak la kurang ajar. Tapi ta pe. Kita kaum wanita. Ada hak untuk bersuara! :)HAhahha :))

Puteri Sepi said...

lelaki zaman skrg ni suka jual mahal jugak!

mentang2 la perempuan zaman sekg ni yg ngorat lelaki, diorg plak jd jual mahal dan menggelabah tahap cibai!

kalau muka handsome ngn kewangan stabil ngn kepala otak hebat mcm cikgu anwar al-junid tu takpe jugak.

berbaloi la jual mahal2 pun.. sbb mmg patut pun jual mahal...

ni takat muka setakat sedap mata nak pandang, duit gaji bulan2 cukup makan, ngn kepala otak cukup2 je sel yg bersambung tu, takya la jual mahal sgt..

biar la harga tu berpatutan ckit!

nak jual mahal sgt nnt takut tak laku plak. takut berhabuk la plak diri korg tu... wakakakakaka =))

damia said...

mg r kuang aja !
klu da kaum laki kuang aja dolu ?

mn leyy tahan doee !

haha !

'syareena said...

SYIQA : relax babe. Don't be emotional. Relax okay? Ada tu untuk kau. Don't worry ! :))

Damia : HAHAH ! Itu no comment. ta tau la. dah dorang mmg gitu. sifat semula jadi. hahaha :)

Razi[V] said...

oi oi,,
suda2 lah kutuk kaum adam!!
Asal Hawa Pon Daripada Tulang Adam Jugak!!
haish~

^^...
jgn marah!

'syareena said...

RAZI : hahaha ! :) Betul la tuh. Asal Kaum ADAM pun daripada kaum HAWA :) Tiada kamum hawa, bagaimana adam mahu ada? BTW, kaum adam dan kaum hawa saling memerlukan :) saya hanya kata SESETENGAH. tak kata semua. harap anda faham ayat yang simple itu.

Assalamualaikum :)

Aspio said...

oi oooii!! nasib baik i nyah! aaww!!

'syareena said...

Yuhuu ! Yeah ! nasib bek u nyah ! Aww. Mak tabik la sama u nyahh ! :))

Aspio said...

" hawa tercipta di dunia... untuk menemani sang adam. lalalal begitu juga dirimu.. dicipta tuk temani aku.. "

waaaaasssshh... sedap jgk suare beta!

'syareena said...

perasan begitu laaa. haha :)

Back to Top