5

Ada Orang Merajuk :)

Hello, Assalamualaikum.

Biarlah cerita ini straight to the point. aha :)

Tadi, masa science, Teacher S tak ada.
Eena and all my classmate duduk dalam kelas je la kan?
Then, Eena , Damia, Yassin and Hakimi buat Mathematics.
Because tiada apa nak buat dah.
So, kitaorang bincang ramai2 soalan yang kitaorang tak tahu laaa.

Sambil bincang-bincang tu, of course la kitaorang borak2.
Time tu Kimi bergaduh main2 dengan yassin kalau tak silap.
Then Damia cakap

"Kimi, kau memang suka cari gaduh ngan orang eyh?"

saje saje la nak bergurau.

Then, turn Eena lak saje na main2 ngan mamat tu.
Eena cakap laaa

"Kimi, kau tau ta kau ni slalu sakitkan hati orang? Nak bergurau pun tak bertempat. Buat orang marah je. Kau memang suka eyh buat gitu? Kalau na bergurau pun agak2 laaa." *lebih kurang camni lah ayat Eena*

Disebabkan dia duduk sebelah Eena, Eena tengok la muka dia, BERUBAH laaaa.
Hehehe :)
Dia terus senyap, kan kimi kan?
Lepas tu, kau dengan tiba-tiba kemas buku-buku kau and balik tempat kau,kan?
Kenapa ye kimi ?
Kau merajuk + marah dengan aku yea ?

Apa lagi sebab kenapa Eena cakap Hakimi merajuk ?

Hah...

Eena panggil dia, dia pandang tapi buat muka laaa.
Pastu, panggil berkali-kali dia buat bodoh je.
Eena senyum, dia jeling.
HAHAHAHA :)
Hakimi, comel la kau buat gitu !
HAHAHAHAHA :)

Aduhhh.
Hakimi, aku bergurau je laaa.
Relax laaa.
KItaorang dah kenal sangat ngan perangai kau.
Sebab tu kitaorang saje gurau ngan kau.
Hehehe :)
Be cool la dude!

Takmau merajuk-merajuk ngan aku dah eyh??
Nanti aku belanja kau lolipop. * rasuah! rasuah! rasuah! *
Okay?

heheh :)
Stop laaa.
Huduh orang tua-tua macam kau merajukk.
HEHEH :)

Okay laaaa.
Aku harap Encik Nur Hakimi bin Nordin baca la post saya kali ini.
Entry kali ini KHAS untuk ENCIK !
hahaha :)

Okay, nak siap and pergi tuisyen.

Assalamualaikum

p/s : lepas ni takmau dah kacau Kimi. Dia cepat touching! =)))

5 comments:

Puteri Sepi said...

aku pun touching ngn encik syed anwar al-junid...

sbb, beliau tak ingt kat aku dah!

=((

*sape aku untuk dia ingt selalu,kan? klau teringt sedetik pun dah kira bersyukur..tapi, jadah nya? sedetik pun dia tak ingt*

Aspio said...

camne wat layout camni. ajar!

damia said...

hakimi hakimi hakimi ?

lelaki pertama dalam dunia aq yg aq jumpa kuat sgt merajukk !
hahah .

nasib baek kau handsome time merajuk , kalu ta ..time uhh gak aq tapak muka kauu !

kuang ajaa ann ?
hahah .

'syareena said...

Damia ; hahaha! ha'ah laa. dia kuat merajuk kan ? and adalah sedikit gaya seducer. haha :) tergoda aku. uikss. hahah :)

Aspa : kakak eena buatkan lah. sebab templat lama Eena mcam kiwak je. hahah :))

Aspio said...

alaa..tnye la camne nak wat!!!
kedekut ilmu la die!!

Back to Top