3

Maybe I Adore Him ? hmm..

Hey Guys !
Assalamyalaikum.

Hari ni Eena follow mama and ayah pergi kenduri rumah Makcik NANDONG. her real name is Habsah.

Then, masa nak dekat sampai tu, Eena ada nampak sorang lelaki berbaju Hijau lembut depan rumah makcik Nandong.
Eena buat don't know je laa.
Tapi serious laa.
Muka macam penyanyi lagu-lagu nasyid.
hehe.
Dia pakai spek and kopiah.
Muka dia ada la ala-ala muka Fitri UNIC.
Seriously.

Then, Eena masuk rumah makcik Nandong and lepak2 je laaa.
Masa main-main dengan Nur Dina Batrisha, kak yah lepaskan Dina.
Yang seronoknya tu, anak dara tu sesuka hati je merangkak ke tempat teenagers lelaki lepak.
yang ketika itu, jejaka berbaju hijau itu berada.
Jujur cakap, Eena thanx pada budak kecik tu.
Haha.
Bcuz Eena dapat tengok jejaka tersebut
Ouh yeah.
Jejaka tersebut merupakan ANAK MAKCIK NANDONG.
Goshh!
Mamat yang pernah Eena suka dulu.
HAHA :)
Ta sangka.


Untuk pengetahuan korang, muka macam tu la Eena adore gila-gila doe.
HAHA :)
Serius, Eena asyik2 curi2 pandang dia.
HAHA
tak senonoh kan?
takpe laa
jarang dapat tengok dia.
hehe :))


So, harapan Eena, Eena nak sangat jumpa dia lagi.
Hehe :)
But, for sure la dia dah ada yang punya,kan?
huhuhuh
and semestinya dia takkan pandang Eena even sebelah mata.
HAHAHA
bagus kan Eena?
Sedar diri.
Hehe :)

Okay lah.
Saja je nak bagitahu Eena suka anak makcik nandong tu.
Ta de la suka gila - gila.
Cume dia tu sweet sangat
Kenapa Eena suka dia ?
Sebab ;

1 ) Dia anak kenalan mama (macam saudara dah makcik nandong ngan mama nih)
2 ) Muka dia putih lepas tu ada jerawat2 colour pink! *macam POLKA-DOT* heheh
3 ) Muka dia macam penyanyi nasyid. *hahaha*
4 ) Muka Dia matured.
5 ) Sebab Eena gila-gila nak sangat tegur and berkawan dengan dia.
6 ) ntah??

HAHAHA
Okay lahhh!
Itu sahaja.
Take care.
Moga-moga dapat jumpa dia lagi dalam masa terdekat ini.
Okay, byebye.
Assalamualaikum :)


p/s ; serious nak sangat jumpa dia lagiii

3 comments:

damia said...

hahah !
pndai betul Dina uhh ann !
mcm paham2 je diee .
ke kau yg ugut die suh pg tempat laki2 lepak uhh ?
jeng3 !!

'syareena said...

eyheyh ! suka suka hati kau je kata aku ugut Dina ! aku rasuah dia adalah ! hahaha :D

"nanti mama bagi susu yea?"

HAHAHHA ! :))

waitwaitwait!

Sejak bila pulak jengjengjeng dah jadi ayat trademark ni? hahah :D

damia said...

'nanti mama bg susu' ?
hahah .
bodo2 jee !
kesian Dina uhh ekne tipu idup2 .
hahah .

sejak bila ?
sejak aq bce entry kau yg nie laa !

Back to Top