7

Folio oh Folio ! =)

Assalamualaikum and Hye ! :)

Pertama sekali, ALHAMDULILLAH !
Sebab?
Sebab setelah penat lelah selama 3 bulan menyelesaikan tugasan iaitu FOLIO bagi subjek SEJARAH, akhirnya Eena dapat juga hantar pada waktu yang ditetapkan.
Thnx semua orang yang dah banyak membantu!
Terima kasih gila gila ! :)

Hah, selepas ni, kena focus dengan folio geografi.
Lepas tu, kena start buat soalan-soalan ramalan ataupun soalan-soalan yang berkaitan la kan?
Duhh.

Sangat lega bila tak banyak benda nak buat selain belajar and focus pada PMR.

Itu sangatlah memerlukan usaha dan juga focus yang tinggi. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hari ini, Eena nampak Roberto.
Waaah! Sangat happy doe.
Serious happy.
Tiba-tiba tengok dia, dia sangat sweet.
Waaaah!
*clap clap clap

* I love him.
i mean, SAYANG.
TAK CINTA pun :)
Okay ?


Tapi, HAHAHAHAHA :)
you already know why i'm laughing.


Okay guys, Take Care.
Assalamualaikum.

p/s : tak ada mood la na cerita panjang lebar.

7 comments:

Puteri Sepi said...

"Sangat lega bila tak banyak benda nak buat selain belajar and focus pada PMR.

Itu sangatlah memerlukan usaha dan juga focus yang tinggi. :)"

weyh..apsal mcm shialan je aku bce ayat ko yg tuh?

sbb, isunya skrg, kau belajar ke?

folio tuh pun wat last minute, arn?

wakakakaka

ngeng!

'syareena said...

Alaaa ! Kau ni! bagi lah aku peluang nak insaf and berfikiran posotif kejap! aduhh. haha :) aku ngah ada semangat ni! haha :) btw, thnx yea ? hee :)

damia said...

kahkahkah !
terbang2 bulu ketiak aq bila kau cakap na insaf !
hahahaah ..
tapi bgus lahh uhh !
semoga berjaya yunk !!

'syareena said...

HAHA ! ta salahkan untuk ada niat ? haha :) yeah. moga2. haha :) amin :)

Aspio said...

bulu ketiak saye pun terbang.
siap terbang sambil tunjuk peace lagi.

damia said...

yang aspa na tiru jugak nie np ?
sebukk jep ..
terbang r bnde laenn !

'syareena said...

aduhh. lantak korang laa. na gado, gado laa. hahaha :))

Back to Top