4

Dia ? Buat saya emosional saja tadi.

Tajuk itu mengakibatkan bait-bait kata di bawah. :)

Bila saya pandang dia,

Dia pandang balik.
Bila saya senyum pada dia,
Dia senyum balik.
Bila saya tegur dia,
Dia tegur balik.
Bila saya datang dekat dia,
Dia datang dekat juga.
Bila saya cakap "saya suka awak",
Dia cakap "Maaf. Cinta saya bukan untuk awak."

SERONOK kan?
Thanks :)


*This situation never happen to me yet. Mungkin akan jadi if saya betul-betul berkata sedemikian.

4 comments:

Puteri Sepi said...

mungkin dia tak abes ckp lagi ko dah blah

len kali dengar ckp dia dulu...

"maaf. cinta saya bukan untuk awak, tapi kalau awak serahkan cinta awak pada saya, saya akn berikan cinta saya untuk awak. awak sekadar sukakan saya ,mungkin esok awak akan pergi tinggalkan saya"

| AiNaa K | said...

ya Tuhan..btul..
sgt sedih.. :((

damia said...

syareena !

nie cite betol ke taa ?
kuang aja gilaa !

'syareena said...

SYIQA : Maybe. Mungkin sebab kata-kata itu kot. tapi, aku takkan mengaku aku CINTAKAN seseorang andai kata dia belum pasti jadi jodoh aku. Serious :) Sebab aku hanya ingin jatuh cinta pada lelaki yang PASTI menjadi jodoh aku. :) Tak nak pada yang tak pasti :)


Kak Ainaa : Yeah. sedih kan ? tapi kalau betul2 terjdi je. So far, Eena pernah kena. Tapi tade la direct giu. Heeee :)


DAMIA : Ini imaginasi saja. Jangan risau. Okeh ? Ouh yeah. Ada yang aku ubah. Aku tak nak letak apa yang aku bagi kau tu. Nampak sgt. This is more better. And, lebih bermaksud :) Awak faham,kan ? :)

Back to Top