5

Survey Laa :)

Adakah anda suka blogging? Kenapa?
* suka-suka. kenapa ? sebab bila ade orang baca kisah Eena, macam Eena dah bagitahu orang apa yang Eena rasa. hee :D

Blog siapa yang selalu anda skodeng? Nyatakan 5.
* 1) Kak Long
2) Kak Ainaa
3) Damia
4) Aspa
5) STRANGERS :)

anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menemani dan menyayangi anda sepenuh hati? Dan siapa kah orang itu?
* orang yang boleh jadi imam bila eena solat. eceh ! *jodoh eena* :DD

taken or single?
*currently SINGLE laa :) why ? mahu take eena ke ? haa :D joke !

Pernah tak cinta anda tidak dibalas?
* selalu, sentiasa, always, kebiasaan, normal &
dah lali. haha :D

Ciri-ciri idaman gf/bf anda?Nyatakan 5
* kenapa nak 5 ? 1 tak ley ?

Pada umur berapakah anda akan merancang untuk berkahwin?
* bila Eena buat solat istikarah and dah sure itu jodoh Eena. hee :D

Nak berapa anak?
* anak itu rezeki and anugerah dari ALLAH :)

5 orang bertuah yang anda ingin tag :
*nak tag ORANG ORANG YANG BACA SURVEY ni ! heee :D

buat la weyy :D

answered by :
Syareena :)

5 comments:

Aspio said...

Kenape saye ade disitu?
ouh, skodeng ye. xmalu!

syareena said...

HAHA ! saya suka skodeng awak munye blog. sebab. saya BOSAN ! tambah lagi dgn blog awk yg bosan, ouh. bertambah bosan la saya.. haha :D

Aspio said...

sbb awak bosan la awak skodeng.
pastu mesti awk report kt damia.
"ASPA CKP PASAL BENNA LAGI!"
kan3? Awk ng damia same jahat.hahahah

damia said...

kahkahkahkah !!!
mg blog aspa membosankan !
kan aspa gila?
blog sy juga chantekk !

syareena said...

ASPIO : haha ! mana ade ! bukan saya ! damia yang bagitahu saya adalah lah ! saya tak suka la ambil tahu rumahtangga orang melainkan rumahtangga ibubapa saya ! eceh ! :D

DAMIA : haha ! blog awk cantik ? ha'ah ! cantik ! haha ! *takikhlas* haha :D damia, blog awk tu, tak ley ke updata kasik banyak sikit ? hahaha :D

Back to Top