4

classmate, whats wrong with you,dude?

Hey Guys.
Okay, today, nothing special yang terjadi.
Eena cuma rasa classmate Eena tu macam tak suka Eena.
I mean, maybe after Eena ade uat post pasal diri dia kot.
He read my blog, and he made his own conclusion!
Hey dude, jangan la ketara sangat KEBENCIAN kau tu kat aku!
Wey, relax laa. as i told you, saya da ta suka awak.
Saya dah sedar laa.
I'm not good for you.
And, clear sangat awak suka kawan saya.
NHN, tolong la wey, can we be friend macam dulu?
Without hurting and scratch our heart?
I mean, before i made the confession that i love my classmate (it was before) , kita okay je.
Lepak sama sama.
Gurau melebih lebih.
But after that, urgh.
Awak berubah. Saya juga berubah.
Sebab?
Sebab mungkin awak tak suka dengan saya.
Okay. thats going to be fine to me. I know who I am.
Saya berubah sebab, saya tahu awak tak suka dengan saya.
Tak pe lah.
Nak buat macam mana,kan?

Unfortunately, We can't change what had happened ;(

p/s : Dear Prof. Dumbledore, can i borrow ur time machine? Like Hermione did?

4 comments:

adilaH said...

i know him. :]
be relaxx okie eena.

syareena said...

u knew him ? haha! seriously ? he is NOT ashman tau? ashman nye post kat bawah ni ! haha :D btw, dia macam dah okay la today. haha :D btw, thnx for read my blog , darlaa :D

damia said...

aq tgk die bese je ngn kau !
siap boleyh gurau yg 'cinta2' uhh lg .
stop being paranoid la syg .

btw,asl kau gne perkataan 'geli'?
aq geli buduh .
tuka ahh .

syareena said...

DAMIA : haha ! itu la aku kata. dia macam tao tao je ! haha :D ouhh ! dah mmg itu maksud aku. GELI. kau geli ? tape laa. geli laa. HAHA :DD

Back to Top