3

Coming Soon *Thailand thriller movie*

Hari ni, Eena tak ada tuisyen.
Ingatkan nak siapkan folio.
Tapi, balik je rumah, tiba-tiba Syiqa cakap :
"Eena! siap! nak pergi tengok wayang. siap dalam 20 minit!"
Eena yang kelaparan ni pun, terkejut gila beruk.
HAH? 20 minit? dah laa tengah lapar, pastu suh siap cepat. lantak laa.
Eena makan makan and mandi..
YESS! dapat siap dalam masa 20 minit. hehe :D
(weyh! aku mandi siap basuh rambut, OKAY?!!)

Then, Syiqa cakap pergi ngan kak Aina Farhana and Kak Hasmira.
Kak Aina drive.

Syiqa kata nak tengok cerita komedi.
Okay, Fine. Eena felt biase je laa.
Then, dalam kereta, tiba tiba Kak Aina cakap sama ada nak tengok cerita coming soon or jangan tegur.
GOSH !
Siot je kan syiqa?
hahaha :D

Then, kak Aina decide nak tengok coming soon.
Okay, layan je laaa.

Cerita tuh boleh tahan laaa.
Agak siot.
Banyak mengejut ngejut. haha :D
Main muncul muncul ouhh. siol je.
Buat orang terperanjat je.
Mahu Eena menjerit jerit dalam panggung !
Dah la tak ada orang!
3 baris dari belakang je orng amik seat. itu pun tak penuh.
Girl belakang Eena dok mengada ngada ngan bf dia.
she always cried "takutt. takutt takutt"
Huhuh. sabar je laa.

Apa yang penting, HERO cerita tu HANDSOME gila gaban ! siot je.
Last last mati. semua orang akan mati.
i repeat, SEMUA ORANG! not only the main characters, the crew.
huhuh.
Buat orang seram je.
korang tengok la cerita tu.
Sure korang akan fikir macam ni lepas tengok cerita tu :

"Apa akan jadi kat aku lepas ni,huh?"


HAHA. seriously. siot sajee.
Eyh, kenapa Eena cakap macam tuh?
Nak tahu, tengok la sendiri cerita tuh!
Eena sarankan untuk korang tengok cerita tu.
Tengok laa. hehe :D

COMING SOON
. okay? heee :D

Okay guys, take care.
Jumpa next post. haha :D

Salam :)

p/s: ini cerita seram YANG PERTAMA Eena tonton selepas Pontianak harum Sundal Malam 2 dulu. haha!
Yea, I'm not addicted with thriller movies. huhuh. :DD
Ini pun terpaksa tengokk.

3 comments:

Aspio said...

ckp je la yg eena tu penakut.
hahahahaahahhaaha!

damia said...

kahkahkah !
aq sokong gila ape aspa ckp !
kau kalau da penakut uhh , penakut jugakk !
agagagaaaa

syareena said...

aspa damia : BLAH ARH KORANGG ! grrrr ! gi main jejauh.! grrrr ! blahhh! huuu ! sedihh. sedihh :((

Back to Top