6

Experience 11 April 2009 ! :)

Semalam Eena ngan Kak Long ngan Kak Ainaa gi Hospital Ampang Puteri and Ampang Point and KLCC :)
Mase tengah tunggu bas dari Ampang Point ke KLCC tu, ade la kejadian yang TIDAK DI INGINI berlaku !
Huwarghh !
Damia, baru aku tahu rasanya bila ade sex maniac kat bustop ! siol je !
That guy na tayang2 his ball. huwargh ! geli.
Eena igt dia cerita pasal apa kee.
Ngah cerita2 tu, dia nak kuarkan ! oh GOSH ! gila laa ! sumpah benci org tuh !
Nasib baik dia ta pergi dekat ngan kitaorg!
Kitaorang ingat nak naik rapid. sekali ade je bas Metro depan mata, terus naik bas metro je. huhu ! :(

Then sampai KLCC, kitaorg jalan jalan laa. mmg tak tahu hala tuju nak ke mana, eena selalu berkunjung ke toilet.
Kak long ngan kak ainaa ke kedai kedai. haha :D
Kak Ainaa belikan her boyfie cincin ! ade curve AINAAKID ! :)
Wahh ! jeles la kak ainaa ! :) eena nak jugakk ! :D
Then, kak long pon beli jugak. she curved SYIQA je laa. na letak SYIQA AL-J macam mengarut lak,kan? ahah ! Eena tak boleh beli pape. no money la syg :) haha :D
Ni la padahnya bershopping ngan orang yang dah dapat gaji ! HAHA :D

Lepas beli beli tu, naik la escalator.
Depan eena seorang gadis oku.
Kaki dia tempang, kedua dua tangan dia kudung.
Eena risau je tengok dia jalan. Eena pun jalan la perlahan lahan belakang dia.
In case if anything happen eyn, eena back up dari belakang laa.
Then nothing happened, eena pon potong la dia, bila eena potong je, tetiba eena dengar GEDEBUKK! kat belakng eena.
Eena pusing laa. what a suprised, that girl jatuh atas escalator! eena pon mmg niat na tlg dia kalu pape jadi, eena naik ke atas, eena tolong dia bangun, syiqa pon tolong..
Fuhh~ naseb bek la dia dapat bangun. eena igt dia sensorunk, rupanya dia ngan sorunk lelaki.. bagus laa.!
ada orang ley jaga dia :) papepon, eena doa kakak tu selamat :)

Then, kitaorang balik laa. kitaorg tunggu bas kat depan klcc tu.
Naik Metro cuz na pegi Ampang Puteri balik :)
Mase ngah tunggu bas tu, PERGH ! mmg berjanggut bas tu na gerak. kunun2 na tggu org lagi laa.
Yang " BESTNYA " bas tu dipenuhi dengan warga asing yang kita semua " SAYANGI " gila gila iaitu WARGA INDONESIA ! goshh !
Eena pon ta sure dah ! eena kat Indonesia or Malaysia. haishh. tu laa ! mudah sgt bagi Permit. hurmm !

then, mase ngah tunggu2 tu, dalam bas eena bersembang ngan akak ainaa

the conversation was :

Eena : tetiba jelouse pulak tengok couple perempuan melayu ngan mat salih!

kak Ainaa : Eena, kebanyakan perempuan melayu yang dengan mat salih ni, bodoh tau. sebab apa ? sebab, diaorang ni kebanyakan nya macam ONE NIGHT STAY je tau utk mat salih tu. dia senang dapat and senang tinggalkan. macam escort je laa !

Eena ; ouh ! macam tu pulak? kalu gitu, eena na carik lelaki yang boleh jadi imam bila eena sembahyang lah. hehe!

Kak Ainaa : hah ! betull betull betull !
(kitaorg gelak gelak)

then sampai Hospital Ampang Puteri, kak Ainaa gave the cincin that she bought for her boyfie then dorunk cakap cakap then kitaorg balik. tunggu taxi hantar kak ainaa balik and hantar kitaorg balik ! yng beshnya tu, pemandu taxi tu jujur ! suka la pakcik tu! *actualy layak panggil atuk. tapi, tape laa. awet muda sket. haa :D

so, moral of the story is ; baca doa banyak banyak bila keluar supaya tiada apa apa yang akan berlaku. insyaALLAH :)

Okaylah ;)
Assalamualaikum :)

Lots Of Love ;
Syareena :)

6 comments:

Puteri Sepi said...

tulaaaa

mse g spital tu aku lupa nk bce doa..

sbb tu la balik spital jee lelaki bustard tu tunjuk barang dia yg berkedut tu kat org~!

syareena said...

HAHA ! sesuka hati kau je ! haha :D tuh laa ! ta baca doa ! aha :D

| AiNaa K | said...

yang..one night stand..
hehe..segan la convo kte dlm bus pun msk blog..hee~ x)

syareena said...

Kak Ainaa; eena cerita kat mama, mama kata STAY. so, eena tulis je la stay. cuz ta sure apa yang kak sebut semalam. haha ! segan ? hee. itu the important part uhh ! haha :D

damia said...

hahah .
aq ade pengalaman klu bab nie .
hahahhaha ..
mg sgt menakutkan bile nmpk org tayang bnde uhh .
nmpk sgt laki skrang ramai yg ta waras dr yg waras .
hahahah .
upsss ..tidak semua lelaki yee .
aq rse mereka nie kurang kasih syg atau mg xde org na kat die sbb terlapau gila seks sgt .
hahah .

syareena said...

DAMIA : haha ! ada kebenaran ! benar itu ! ada kebenaran ! haha ! :D tpi, aku ta stuju laaa ! kurang kasih syg ? takkan la smpai mcma tu ? haha :D

Back to Top