17

stupid biatch PREFECTS :))

hye semua PENGAWAS PENGAWAS sekolah yang TERPILIH untuk DIMAKI HAMUN oleh saya!
i repeat, TERPILIH ! bukan semua, okay sayang ? bukan semua :)

i just wanna make an announcement!


PERATURAN DIGUBAL UNTUK DILANGGAR,
BUKAN UNTUK DIPATUHI !


okay syg ?
faham tak sayangg ?

memang lah anda tu PENGAWAS !
tapi, tak payah la rasa berkuasa sangat!
ingat aku kuli batak kau ke na dengar arahan kau?
setakat ta masuk barisan, ade aku menyusahkan mak bapak kau ke?

kau jadi pengawas, sebab kau yang MERAYU !
BUKAN SEKOLAH OFFER!
jadi sayang, SEDAR LA DIRI KAU TU SIKITTT !

tak payah harap aku na respect kau kalu kau ta reti na respect aku!
faham BIATCH ?!

kepada yang saya anggap anda kawan saya, anda tak perlu risau!
sebab, ANDA TIDAK TERPILIH!
tahniah!

kepada yang rasa rasa saya BENGKEK, MENYAMPAH dengan anda, TAKZIAH!
sebab, anda TERPILIH!

jadi, apa yang hendak saya perkatakan di sini adalah,
para PENGAWAS, termasuklah anak penyelia ke, anak menteri ke, anak dato' ke, AKU TAK PEDULI!

selagi aku tak puas hati dengan kau, selagi tu aku akan maki kau!
sebab, kau dah sakitkan hati aku..

bila aku mula cakap dengan kau BAIK BAIK,
tak bermaksud, AKU DAH MAAFKAN kau !
faham sayangg?
muahx darlaa :D

hah, kepada seorang " SAHABAT " saya yang BARU JADI PENGAWAS, maaf la awak.
saya rasa awak TAK LAYAK nak sound saya.
kenapa awak sound saya, aishah,noraini, jannah, wani dan pengawas yang lain,ye?
hah? sebab pengawas lain da FED-UP ngan kami ?
nahh!
dah tahu fed-up, getlost la dari hidup kami. ta payah tegur dah.

yea. kami memang kurang ajar dengan anda!
tapi, selagi kami tak tengking cikgu depan depan, jangan mengada ngada na cop kami as
LOSER!
okay?
because, anda yang SEBENAR-BENAR LOSER!
why i said like that?
nahh.
bcuz u guys just JUDGE A BOOK BY IT COVER!
haha!
besh kan?
na na na na na you are loser,bitchSSS :)

maaf ye sayangg ? :)
sebab, diri awak tu BUKAN PERFECT!
okay ?


Dedicated for : PENGAWAS-PENGAWAS yang rasa BERKUASA ke atas saya ! :)

*setakat ini ayat ayat di atas di tujukan buat PENGAWAS PENGAWAS PEREMPUAN yang terpilih sahaja.
tiada lelaki. jika ada pengawas lelaki yang cari pasal dengan saya, JANGAN RISAU!
nama anda akan saya PUBLISH secepat mungkin :)
harap maklum.

ASSALAMUALAIKUM :)



Lots
Of Love :
'Syareena
:)


17 comments:

DilaLala said...

siapakah beliau ?

Puteri Sepi said...

nasib baik aku hanya bekas pengawas SMK Seri Keramat

wakakaka

syareena said...

DILALA : HAHA ! awak jangan risau ! bukan awak. btw, kita anggap awak kawan ! don't worry darlaa ! heee :) kebanyakannya SENIOR. hee :) bout mmber sekelas tu, bukan awak. jangan risau, okeh ? :D

Syiqa : HAHA! tahu pon ! naseb bek kan ? HAHA :D

Afiqah Zainuri said...

uihhh garang nye.. kakak borek adek rintik..
bgus..bgus..
GIRL POWER!..
you GO GIrl!!

syareena said...

sista Afiqah Zainuri : haha ! biase arhh ! ciqa yang ajar suh mencarut sesuka hati ni. AHAH :D yeah ! girl power ! HAHA :D mekaseyh la sudi sudi menyokong saya ! HAHA :D

damia said...

WEYH !
TERASE AQ !!
KUANG ASAM !

btw,ini adlh slh 1 risiko yg perlu dtnggung pgawas .
hahha .


WEYH KAWAN2 !
TAK PAYAH JADI PENGAWAS !
waste ur time jep .

btw eena , aq agk agree la kau buat mcm nie . tataw nape .

syareena said...

Damia : haha ! kau terasa ke ? maaf la sista ! aku cuma lepas geram saja ! haah ! geram sangat2 ! apesal la kerek sangat ? haha :D btw, yeah ! ta yah jadi pengawas ! jadi KULI BATAK je ! haha :D kan ta pasal2 kene maki dgn aku ! haha :D

JimeMalek said...

HAHA!
ish well pngws2 laen mayb kuli batak
but not me darla !
HAHA
jimer bkn si kuli batak !
tp just hebat2 jd pgws
jime more to "rwkstarian" prefect!
which is jime dgn stndt biase mcm xde beze pon!
HAHAHA
>.<

btw,
yeah yeah!
pngws yg kdang2 over tuh mmg harus dimaki!
u need to tell me who the heck is she! sbb time meeting sng nk maki ! krn if pgws komunikasi care xbgos dgn stdnt harus dimaki!
HAHAHA
pat pat give me some name! : )
weeee!

syareena said...

JIME : haha ! great gila laa ! go go ! rawkstar ! haha ! adehh ! tape la jime ! biarlah berperang di blog saje ! na gak femes macam kak lala. byahahah ! actually eyn, kitaorg bosan arh bila pengawas suh msuk brisn and all that ! sgt bosan ! kitaorg bukan kambeng la na suh buat itu buat ini ! haha :D tape ! esok eena tgok dia mcam mne ! if dia msih sama, eena akn bg nama nya ! heee :D

JimeMalek said...

HAHA
perang blog!
harus fames seperti si lala dan si AD ith! >.<

owh tau xper!
msk barisan tuh bsn rite!
kepoh je!
HAHA
tp nk wt mcm mne! dh tuh yg ckgu suro! jom ramai2 gegar bilik guru! HAHA

syareena said...

JIME ; yeah ! benar benar ! actually saje je na market kan blog ! that's why i did this ! haha ! slambek kann ? suka suki jea ! eyh ! mane tahu bosan ? padahal jime dok sebaris je kat belakang uh ! haha :D yeah ! jom ! gegar bilik guru !

*eceh! ckap je lebey.. haha :D

Aspio said...

agak2 klu jadi pengawas perpustakaan kne maki jugak ke? hehehe sib bek bukan damia aku! hehehe

atikah athirah =) said...

aiyoo,
terasa, ahahaha,
x')

hmhm, stuju dgn jime,
jum pegi gega itu blk guru,
;P

syareena said...

HAHA ! terasa ke dikk ? haha ! biase la ituh ! tapi, next year eyn, same sesi ngan kak ena eyn ? siap arh kalu paksepakse cara yang menyakitkna hati. ahah :D

atikah athirah =) said...

hahah,
i'll try to keep that in mind, ;P

syareena said...

ATIKAH : haha ! okay okay ! good girl ! do da besh ! byahaha :D

adilahalim ; said...

hoi hoi! haha. jime bish pegi letak mne aku kat sini. alah,stdard la tu. sape yg suke gile bebi kat prefect ? wakaka. agak hebat kau start carik point ngn pengawas. haha. gud gud. usaha kau harus dipuji. :)

Back to Top