4

Titik peluh menitik-nitik

Tajuk nak gempak je. Tidak mengapa. Ada makcik dalam mimpi aku pernah cakap, nak tarik perhatian kena pandai buat cerita yang boleh kalahkan otromen. aku tak faham ayat makcik tu. Sebab masa kecik kecik aku layan Doraemon. Tapi budak budak zaman sekarang layan Twilight. Errrk? Tapi tidak mengapa. Aku akan cuba faham dari semasa ke semasa. :)

Titik peluh menitik nitik ni sebenarnya merujuk kepada masterpiece aku yang aku rasa sangatlah masterpiece! Nak tahu kenapa? Sebab aku tak pernah melukis dengan bersungguh sungguh selama aku hidup dekat atas bumi ini. Dan masterpiece yang aku tengah mengata ni adalah masterpiece yang sangat aku hargai dan aku takkan buang. Aku nak jugak tunjuk dekat anak cucu aku nanti. Tak kira!

Nak tengok tak masterpiece aku ni? Mari kosongkan minda dan konsentret eh?


Ni



Hah



Dia!




Eh!




Sabar lah!



TADAAAAAAA!



HeHeHeHe. Sexy kan? x]



Amacam? Sexy tak masterpiece aku? meh gelak perlahan-lahan. Hiks. Hiks.
Sexy kan? aku rasa sexy. aku tak tahu kenapa. aku rasa ramai akan kata comel.
Tapi aku tetap nak cakap masterpiece aku ni sexy. tak tahu kenapa. mungkin kerana kehadiran kucing tu yang sebut RAWrr instead of Meoww kan? HA HA HA!

Sexy kan? Terima kasih.

Sekian dari budak comot. ;)

4 comments:

Perfect Two ^_^ said...

wait , kucing ? ahhahahah ! comel !

Dianayusof. said...

Haha comel oh! Mcm mana kau buat? :D

mazz said...

nenek:cu,inilah diari nenek.
cucu maz:YE..NEK...CU TAU.nenek ni tua tak sedar diri.nak jugak nenek EENA.kalau cu tak ajar nenek,comfrmtasi nenek tak pandai.xD

FNSyareena said...

Damia ; Kucing laaa. Rawrr! Err, tak nampak macam kucing eh? HAHA!

Diana ; mana ada comel! SEXY okay? haha. Buat? kau lukis atas kertas then kau scan. HAHA!

Mek : apa kau mengarut ni mekk? HAHA :) aku faham maksud CONFROMTASI kau tu je! HAHA

Back to Top