kenapa macam tu?

Hurm, semalam, aku decided nak join pertandingan HIAS KEK.
Dah semangat dah nih weyy~

tuptuptup, Partner aku ta dpt join.
So, tinggal lah aku seorang.
aku ingat nak tarik diri la kan?
since tak de partner.
Tapi, adalah minah form 3 ni kata, TAK BOLEH CANCEL nama!
aku pon dah mcam wtf ?
Takkan aku na pergi berjuang sorang2?
Gila ke?
Banyak duit aku na beli barang2 tu semua seorang diri an?
Rubbish.
Haish.

Ntah laa.
Tengok lah esok apa jadi.
Nak ban aku, ban laa.
aku tak peduli dah.
nama aku memang dah kena blacklist ngan senior, so, ape ape je lah.

Okaylah.
No mood ;(

Salam

1 comments:

Aspio said...

Haai!! :D

Back to Top