7

Cikgu Kashfullah ;)

Heyya!
Okay.
Just nak remind korang balik
yang eena dah lama tak update blog :)
kan?
hehe :)
Okaylah.
Disebabkan ada perkara jadi hari ini, so, tergeraklah hati yang kecil ini untuk update blog.

Hari ini,
Teacher Maheran tak datang.
So, kitaorang tak belajar Bi la.
But for sure ade cikgu lain ganti an?
Cikgu tersebut bernama Kashfullah :)
Pelik kan nama beliau?
Hahaha.
Sepelik orangnya.
Dia nampak macam skema.
Tapi, alah, biasa la tu kan?

Dia tidak tua, tidak muda.
Tidaklah hodoh, tidaklah kacak.
Tidaklah tinggi, tidaklah pendek.
Sesuai lah kalau Eena nak kenen kan dia dengan kakak sedara Eena.
Hahahahahaha ;))

Lepas tu, tadi kitaorang dok lepak suka suka hati main rubik's cube and buat buku latihan an?
Eena and Damia, mengasingkan diri ke tempat yang sedikit sunyi :)
Then, cikgu datang pada kami and ketika itu kami sedang khusyuk buat buku latihan and Damia main Rubik's Cube. (eceh, ayat mahu skema jugak an?)
Kami dan cikgu sembang2 kosong.
Then razi bagi cikgu kerusi and kami berborak dengan rancak.
Tahu la serba sedikit tentang cikgu tu.
Arghh.
One more, dia merupakan gugu matapelajaran Pendidikan Agama Islam.
Eceh.
Patutlah orang nya agak "buku teks".
hahaha.
Ampun ya cikgu? :)

Heee.
Btw, guys, esok nak pergi sekolah and harap adalah lagi cikgu yang tak datang and cikgu Kashfullah tu ganti.
Gyahahahahahaha!

*meoww meoww meoww ! :)


Okaylah guys , Esok jumpa lagi okay?
Daaa~
Salam :)


p/s ; Tertanya2 apalah makna nama cikgu tersebut. Heee. Pelikkk :))

7 comments:

damia said...

dia da kawen ke belum .
aku nak kawen ngn diaa !!
lelaki idaman .

nth2 dia hafaz al-quran !
wahhh !
hebat baby !!!
nak laki mcm tuhhh !

Puteri Sepi said...

hampeh!

patut la dah x mintak nak ponteng skola lagi!

nak jumpa itu cikgu dari mesir yer

wakakaka

ko nak kenenkan kak yah ngn itu cikgu mesir?

kau mau mati ka?

mana kak yah nak campak sume skirt2 dia tu?

hampeh btol!

'syareena said...

Damia ; Hahah. kahwin? ntah la sayang, i tak berapa sure lak. haha :) Nanti i tanya kalau berkesempatan. haha :) OUh yea, wallahualam. ta sure la dia hafaz al-quran ke tak.Iqra' maybe hafaz kot. hehe :)


Syiqa ; Shhh! Jangan cakap kuat2. aku segan ni. tengokk!!! Kan dah blushing ! haha :) ouh, ha'ah. Dia kan nak yang beriman punya. okaylah cikgu tuh. hahaha :) skirt? bagi je aku. aku kan otw kurus ni. Hahaha ! Bagi la aku chance pakai skirt plakk. haha :)

alep la.... said...

asl name kau xde.
bkn aku lepak skali ke ngn korang.
waaa!

Aspio said...

........ hahahha ...
damia ni!! hahah

p/s gugu ke gaga? HAHAHAHA

'syareena said...

Alep ; haha. lupa lak kau ada time tu. (cheh. padahal buat2 lupa an?) hahaha.

Aspa: suka tengok anda mengarut :)

atikah athirah =) said...

ngeheheh
dia x kawen lg lah
xD

ouh ha
mksd nma dia,
klau dari segi bahasa,
rahsia Allah,
tp klau dari istilah byk sgt mksd terslindung,
*ayt nk skema jgk, *
;P

Back to Top