2

Putuskan Saja Pacarmu a.k.a PUSPA

hey ! Assalamualaikum :)

hey semua, hari ni eena ada exam.
BM, GEO and BI.
dupdupdupdup!
mane ta debar2 plus cuak ?
sebab ta belaja !
HAHA!
whywhy?
malas. hee
but, alhamdulillah.
dapat la jawab.
even Geografi got few question ta buat.
HAHA.


urm ! time jawab BI,
ntah kenapa tetiba eena ingat kat my senior!
yelaa.
macam mana tak ingat sedangkan terjumpa dia before masuk kelas.
huhuh.

then, mase teringat kat dia tu,
tetiba lak ley nyanyi lagu PUSPA.

actually ta faham lagi.
apasal la mulut ni sesuka hati memekak nyanyi lagu tu.
bila nyanyi balik, dengar lirik dia,
nahhh!
rase rase macam sesuai lak lagu tu.
but, i've to change the lyrics first laaa.
whywhy?
because, i'm not lesbian laa.
HAHA :D

if nak tahu kenapa eena kate SESUAI SANGAT SANGAT kisah eena ngan my senior,
rajin rajinkan diri search for PUSPA LYRICS on google or yahoo.
heee :D

p/s ; hey! now i realise something. saya rasa, saya nak cakap ;

"
putuskan lah saja pacarmu,
lalu bilang I LOVE YOU padaku. ."

*based on the lyrics. if ta caya, search sendiri laa. heee :D



2 comments:

damia said...

gilaa kejam lirik lgu puspa uhh !

cika said...

ouh ouh ouh...

bodohla lelaki zaman skrang ni!

:((

ada permata, sibuk nak cari kaca!

erm

maybe kaca lebih murah dan senang nk dpt kot! :P

Back to Top