2

Confession :)

Assalamualaikum pembuka bicara. :)
hey semua pembaca blog saya.
hehe..

okay, lets straight to the point.
regarding my title for this post,
yeah, confession !
hee!
why ?
naahhh ! just read my post till end :)

hurmm..

Semalam, DAMIA, dia dah janji nak datang sekolah!
i repeat ! DAH JANJI!
butbutbut, LUCKILY + YANG BEST nya, dia TAK DATANG!
wahhh ! syokk siakk !
eena ngan aisyah dah bengkek dah !
dia suh kitaorg dtg skula, merayu woo suh dtg skula.
kunun kunun na enjoy2 laaa eyn?
but, scra senang hati, dia tak datangg !
suka la damia kau buat gitu !
buat la lagi !
aku sukaaa :))
thanx sayngg :)


hurmm. itu kisah damia.
ni kisah roberto.
saya rindu dia.
itu saja.

korang, tape ke kalu saya still sayang dia walau dia suda ade girlfriend ?
hurghhh
sakit hati.
sangat sakit hati.
:(
tapi tape laaa.
saya sentiasa pegang kata kata ni, ALLAH TAK BERI KITA APA YANG KITA NAK.
TAPI, DIA AKAN BAGI LEBIH BAIK DARI APA YANG KITA NAK :)
eena SENTIASA berpegang pada kata kata tu :)

buat julung-julung kalinya, eena mahu tayang wajah roberto.
roberto yang eena sayang :)


p/s ; hey dude, i miss you like heaven. yeah. i always stared at you when we accidentally met ! :)
seriously. :)

*tak kisah dah ape na jadi, jadi laa.
bak kata syiqa:

"It hurts to love someone and not be loved in return, but what is the most painful is to love someone and never find the courage to let the person know how you feel.”

nak cakap kat awak : maaf sebab saya TERsayang kat awak. maaf eyh ? :D

Actually ta suka sangat dengan gamabr ni. tapi dah gambar tu je saya dapat CILOK !
hahaha :D
Ta suka sgt ! benci ! saya suka dia yang SEBENAR.
diri dia.bukan yg dlm gmbr. :)


okay lah semua orang.
goodnight!
Assalamualaikum :)




2 comments:

Puteri Sepi said...

agaga

sukasuki kau je tu kata2 aku...

ntah spe yg ckp aku pown tak tau..

aku tlg copy paste je since kene lak ngn kisah hidop aku.. wakakakaka

btw, berani sungguh kau letak gmbr roberto kau tu..

buatnye jd mcm kes aku ngn zali ; perang dingin tak sudah2 smpai skrg, mcm mne?

pssssttt... aku rindu sama itu mohamad sazali! Kangen bangt!

(praktis ckp indon!)

syareena said...

haha ! tu bukan kata kata kau ke ? haha. yang sure aku copy paste dari blog kau ! haha :D eyh ! aku dah kata : apa nak jadi, jadi lah. haha! ni blog aku. ske ati aku laa. dia na marah aku, hak dia. aku ta leyh halang dia :) btw, blaja speak indon ? nahh ! saya tak faham. saya faham bahasa melayu saje :))

Back to Top