2

Roberto saya ! :)

Assalamualaikum semua .
heyhey readers :)


hurm. tengok saje title, sure pelik.
Roberto ?
HAHAH

okay laaa.
let me start the story.

tadi, masa kat sekolah.
ejekejek member nya "org yg dia minat".
ejek mamat tu "BAYU" !
then aishah da bengang, die gi ejek my senior with
ROBERTO!
(cuz malam tadi dia tengok cita YUSOFF.dalm cita tu ada mak angkat yusoff gila. dia gelarkan diri dia Rosalinda and Yusuff as Roberto.)

duhh ! sabar je laa!
heee.
then, aishah ugut,
if kau panggil mamat tu BAYU lagi, aku bagi tau abang gigi(abang gigi ni damia bagi. cuz mulut dia agak sumbeng. heee :D) kau yang kau panggil dia ROBERTO!

begokk !
bila aku panggil dia Roberto ?
dushh ! aku sepakk kau kangg ! heee :D

then, pas rehat, kitaorg saje la gegatal kan diri gi DEWAN.
cuz dia ada kat situ masa rehat.
tapi, kebetulan masa na gi dewan, terserempak dgn ROBERTO and IZI. mmber dia.

duhduh ! gila nervous ! haha :D
then, aishah ley plak selambe jiwa dia panggil izi and ntah ape die ckap and tetibe je ;
IZI ! kirim salam kat ROBERTO ! kirim salam kat ROBERTO ! (sambil tangan tunjuk arah SENIOR. aduhhh.)

pastu, eena pon relax arh, be cool laa. na uat ape lagi kan?
agak happy laaa.
haha :D


ouh yeah. lupa lak na citer mase balik skula.
mase balik skola, hujan. i mean, da rintik2 da. mao ujan. on the way la kiraa.
then, mase dpan 7E tu, tetibe je ade sorunk mamat sergah
"weyh! ade seposen tak?"
eena ushar la sape yang ckap gitu.
ruparupanya faeem.
bagi je la dia dua puluh sen. cuz tade seposen. padahal sebelum ni ta pernah ckap ngan dia.
cuz dia SOMBONG!

then, dah hujan lebat gilaaa.
ekin lak time tu dating ngan IZI. (mmber roberto)
Roberto ade la time tu .
eena ushar je laa dia.
yeah.
i know.
ta elok pmpn ushar lelaki.
ta manis.
but what can i do?
da rindu gila ngan dia.
:))

then, die pegi mane ntah.
and eena ta tao nape suka dgr dia cakap kat mmber dia :
"weyh! ade nampak mak aku tak?"
heee.
ntah arhh. just sweet arh.
HAHA :D

suka sgt hari ni.
banyak kali ternampak dia.
suka gilaaa.
happy sgtsgt.
:))


hurmm ! ta dpt eena bayangkan if dia tahu eena suka dia.
yelaaa.
eena ni penuh kekurangan.
banyak sgt kekurangan diri.


gf dia lak lawa sangat.
lawa sangat sangat!
mana tak nye ?
girl tu mix . pakistan ngan malay.

eena ni pure MELAKA marii.
hehehe :D


harap sgt one day, eena ngan dia akan jadi kawan.
eyh?
knpe eena ckap kawan je ?
sebab, eena tahu na jadi lebih dari tu, SANGAT IMPOSSIBLE :)
eena sedar diri, okay ? :)

okay sayangg.
itu saje untuk hari ni.
if ade pape lagi, akan di update :)

last but not least,
I LOVE YOU, MY ROBERTO ! :)

Assalamualaikum :)




2 comments:

damia said...

kuang asam !!!!!!!
aq ta masuk dlm story kau neyy .

ptut kau kne bg taw mcm mn nme 'abg gigi' uhh boleyh wujud .
aq yg cipta lahhh !
hisshh kau neyyy !
neyy na marah ni xdpt nme .

syareena said...

HAKHAK ! gila glamour ! tpi kna, tape la wey ! macam menyemak je letak ! haha :D :D

Back to Top