5

Shopping Time & Happy ANNIVERSARY !!

Heyyarakan-rakan kekasih-kekasih sekalian!
Yea! yea!
Update blog lagii!
Haha :)
Okay2!
Hari ni happy gilagila!
Sebab, shopping laa!
Haha :)

Heyy!
Shopping kat mana?
alaa.
Jusco Wangsa Maju je.
Ingat nak pergi Alamanda.
But macam jauh je kan?
Memang la harga minyak dah turun.
Tapi, tension itu meng INCREASE laa~
Haha :)
Nak pergi Sogo macam tak de benda je.
So, decided pergi JJ je laa~
Haha :)

Then, sampai2 je Eena ngan mama terchenta terus menuju ke kedai ZINC!
Waaah!
SO manymany bags yang cantiks2 laa~
Seriouss!
Murah okay>
Around rm30-Rm60 sahaja!
Gila sungguh laa!
Kempunan saya!
Saya nak beli tapi, next round shopping laa ~
Hahaha
Then then, menuju ke VINCCI !
Beli kasut!
Well, err, tak de la kasut sangat
macam sandal je.
But nice laa.
Sweet jakk :)
Beli laa!
Dah lawa!
Dah berkenan!
Nanti mengidam lak
susah la my mummy and daddy!
hahaha :)

Kemudian, mama and ayah nak pergi tingkat lain, so i just stayed kat floor bawah and jalan2 lah seorang diri!
Hati ini berat untuk melangkah ke bahagian kegemaran!
Wahh!
Guys, let me tell you!
I found dress yang Eena nak sangattttt pakai!
SUMPAH!
Allah je tahu betapa bahagia nya hidup and happy nya hati!
Dengan semangat juang yang tinggi, Eena pon dengan muka tak malu minta kat mama!
Wahh!
Incredible!
Mama bagi!
Haha :)
Then, apa lagi?
Beli la kan?
hahahah :)
*time tu tengah beli pakaian rahsia. So, kena pandai guna mulut la baby..~
Hahahah :)
Tiba-tiba kami terjumpa pelakon Shaharuddin Thambi
And mama tegur dia because he is her customer!
So, mereka borak2 macam Jusco tu mereka punya.
Punyalah bising bergelak ketawa.
Wahahah :)
Oh yea, Uncle Shaharuddin sangat mesra and banyak cakap.
ahaha :)

Okay2.

Then, dah beli baju IDAMAN tu, bergerak pula ke area lain.
Mama dengan tanpa sedar, telah menuju ke kedai yang akan membuatkan dia kehilangan rm90 ringgit!
Haha :)
Pergi kedai ROMP and beli Jeans!
hehe :)
Nahh!
See?!
See?!
Mama, kan adik dah cakap, jangan offer seluar laa!
Segan adikk la mama!
Hahahaha :)
*gedikk kan? hahah :)
Dah habis beli2 tu, kitaorang lepak lah pulak kat starbucks!
Errk!
Saya cakap jujur, saya tidak pernah lepak starbucks!
So, I don't know what's special in starbucks !
So, tanya lah abang tu
"what's nice here?"
Abang tu pulak gi jawab benda lain, so, ambil je la ape yang dia cadangkan tu.
Haishh.
Guys, MALANGnya, perasa yang abang tu bagi which was ;

Iced Caramel Mocchiato
and lagi satu perisa apa ntah
but TAK SEDAP!
yakss!
Maaf la korang
Saya ni memang kuno
tahu minum air sirap ngan teh o ais je.
*blink blink blink!




Hey rakan-rakan and pembaca kuh.
Eceh! :)
Hari ini sebenarnya, merupakan


HARI ULANG TAHUN PERKAHWINAN MAMA & AYAH ke 25!



Wahhh!
Mama and Ayah, HAPPY ANNIVERSARY!
May ALLAH tight both of you guys's love till forever!
Happy2 selalu tau?
Tamao la gado gado.
Gado2 manja takpee!
Kasi kucing jealous.
Dia ingat dia sorang je leh manje2?
hahah :)
Kalau gado2 kasi remind and refresh la kisah cinta mama and ayah.
Ingat tissue and bunga!
Ingat tu!
haha :)

Happy till forever tau?
Adik sayang mama and ayah laa!
Sayang ketat!
Sampai tak leh nafas laa!
Waah!
Sayangg! Sayang! Sayang! :)
Muahxx! :)

Heeee~
Okay cinta-cinta semua,
Ini antara gambar yang telah Eena sediakan untuk dihidangkan kepada anda semua!
Taadaaa!
tatap la puas puas okay?
haha :))





What i bought today! :)


Nice kan ? Sweet je. Feminine :)
*radio tu sudah tidak berapa berfungsi. so tidak mengapa diperlakukan sebegitu rupaa. :)



Okay. Macam mengarut.
But, ini plastic bag dimana Eena beli barang2 tu semua.
hahaha :)


And last but NOT LEAST ;



MAMA & AYAH!

Yeahh!
Romantic kan mereka?!
haha !


Okay lah semua!
Mari kita semua doakan agar setiap insan didunia ni happy and bahagia sentiasa!
Aminnn!
:)
Baiklah semua rakan-rakan pena mahupun sahabt sejati saya,
Saya nak stop menulis ni.
Penat la tangan dok menaip!
Hish!
Hahah :)
Okay!
Tata!
Assalamualaikum!
Daaa~

p/s ; Kak Long, chill eh? Haha ;)

5 comments:

Puteri Sepi said...

waaaaahhhhhhh

romantik... romantik...

muahahaha

nice shirt!!!

nice jeans..

but, sandal yg agak TIDAK comel!

muahahaha

'syareena said...

Waaah!
Kak long, jangan jealous laa!
Kau ta dapat lepak sama2.
haha :)
Tape2!
Next year nya anniversary eh? Haha :)
Oh yeah, Tu bukan shirt laa.
Blouse. haha !
And, jeans sama je mcam aku beli dlu but diffrent sikit laa. oh yeah, kasut tu la aku paling gemar!
Sweet laa!
Aku suka!
White lagi tu
sucisuci! :)
haha :)

saraosman said...

Aamin ;) btw, kasut tuhh lawa lahh =D
owh. and if pegy starbucks agy, cbe try caramel frappacino. siyes sedap ! as for me lahh =)

Keyra said...

Haha sweet gila mummy and daddy.
Happy family (:
Eena, baik buat novel je lah doh, takyah blogging. Gempak sikit, haha jk

'syareena said...

Saraosman ; Haha ;) Thanks :) Oh, caramel frappacino? Okay. sure akan saya cubanya! hee :) Thnks for ur sggstion :)


Keyra ; haha :) Tengok la parents sapa ye, awak? haha ! Eh, mana layak lagi laa. saya banyak mengarut . kang buat novel tidak laku, segan laa! :)
Thanks wey! ;)

Back to Top