3

Wahai BUDDY , congrats untuk kau orang!

Kepada wakil-wakil SMK Taman Melawati ,
terima kasih banyak2 kerana kau orang yang bermuka suci lagi baik ni,
sebenarnya telah menunjukkan belang.
terima kasih kerana mentertawakan saya.
terima kasih banyak2.
silalah mengaku blog saya merupakan blog anda dan gelakkan la sepuas-puas hati anda kasi pecah small bersama large intestine korang!
okay darlingg?
thanks a lot wahai kalian semua.
Terima kasih banyak2.
oh, btw, kalau dah ghairah sangat untuk gelakkan orang, tolong gelakkan diri awak sekali.
sebab, saya rasa, anda dah sedia maklum bahawa anda juga tidak sempurna.
dan, ada juga bahan untuk saya ketawa kan anda.
tapi, saya tidak mahu.
kerana saya kan BAIK :)
maaf, saya memang tidak lawa lagi gemuk.
tapi saya sedar diri dan tidak mentertawakan kekurangan seseorang.
tapi saya sangat geram dan marah atas apa yang telah kalian lakukan!
harap maklum.

oh ya, tidak lupa, memang saya EX balak mak awak. kau kisah apa? :D

p/s ; jangan berlagak suci depan aku kat tuition la wahai *****2 sekalian..

3 comments:

Aspio said...

haha pendek tu jgn tekan sgt. nnt damia terasa. hahahaha

FNSyareena said...

Haha. jangan risau. bukan untuk aspa.
haha
lagipun, aspa kan da abes skula.
hahaha :D

Aspio said...

bukan aspa weih.
org ckp damia!!
nnt die terasa sbb die pendek jgk. ;)

Back to Top