3

Shopping & Barbecue ^_^

Heyya. yeah, shopping and barbecue.
seronok and seronok and seronok !
okay. hari ni, dengan bangga nya aku bersama-sama kaklong tercinta pergi Jusco.
alaa. Wangsa Maju sudah laa. Nak pegi One Utama or Taman Maluri wat paa?
Minyak mahal la chekk oiii.
Heee.
So, kitaorang round2 la sekitar JJ tu walau dah tahu sangat apa yang ada kan? (okay. saya tipu ni. actually ta de la tahu sgt. sekadar tahu McD kat mana je. HAHAH .^_^ )
Syiqa pergi ambil Jeans dia. And aku pon ronda2 la cari apa-apa yang MENARIK kan?
Kami lepak2 kat vincci, lepak kat Zinc and lepak kat MPH. Chek ingat nak lepak starbucks. Tapi segan la plak kan? hahaha :D
Masa banyak dihabiskan di MPH.
Cik akak sorang tu dok busy cari ntah jadah apa ntah.
And aku pon ngan ghairah nya cari manga or komik.
ngeee. *feveret chekkk*
Then, pas dah puas sakan round JJ wangsa, kami bergerak pula ke JJ AU2.
ohh. lupa, bersama2 Kak Ainaa. *terjumpa cik akak sorang ni kat depan Zinc.*
Then, kami cari2 baju, cari2 accessories kat Bonita and lepak2 lagi dekat kedai kasut.
Arghhh
bosan. tade menarik laa.
sume stock dakdak remaja punya.
chek kak, saya cari macam mak saya punya time dia muda muda dulu la kak oiiii.
hahah :D
Pas puas sakan kami lepak JJ AU2 tu, (ayat kasi cilok ayat atas.) kami pulang ke rumah.
Oh yeah, bebeh, i lupa nak cakap, abang ayen dok sibuk call2 suruh balik cuz tolong dia panggang ayam, daging and sosej cuz na buat barbecue..
uhuuuiiii ^_^ !
So, dengan hati yang gumbira sakan, chek dengan semangat tolong la cik abang sorang ni panggang semua tu tok berbuka puasa. make-up chekk pon tak sempat na buang tauuu..
ahhhhh.
sangat lega and sedap bila dapat berbuka puasa beramai-ramai beserta ayam , daging and sosej panggang.
hehehehe :D
So, rakan-rakan semua, sampai sekarang, aku masih kenyang gila gaban (aku tak tipu hal ni) cuz makan banyak gila cuz tamak sangat ! Banyak okay? sgt banyak. hahaha :D sumpah kenyang laa.
aahhhh.. sangat bersyukur.
cuz hari ni tak perlu berhimpit-himpit kat Bazaar Ramadhan.
Ngeee. gembiraaa :)))

Ohh, okaylaa..
Siapa-siapa nak rasa chek panggang ayam and semua tu, mai la datang rumahh.
banyak lebih lagi niii.
mai mai.
ambik tapau untuk lunch esok.
ngeee :D

okay, tata , Salam ! ^_^


p/s ; ahhh. kaki TAK PENAT sebenarnya.. :)

3 comments:

chekdenoor said...

Salam,

kalau budak-budak tu tahu saya masukkan photo separuh bogel diaorang dalam blog......sure lebih malu..... hehehehehe....
Anak-anak saya semuanyer ketawa besar bila tengok photo tu......

Puteri Sepi said...

so bengong

sejak bila tukar ayat blog ni?

isk

soooo romantik

wakakakakaka

FNSyareena said...

SYIQA ; haha :D suka-suka laa. kan lebih bagus daripada ayat2 yang puitis2 yang tidak membawa makna tu? ^_^ at least aku jadi diri sendiri :)

CIKGU NOOR : hehehe :D saya pon gelak besar masa tengok gambar tu. haishh. kesian dorangg. hahaha :D

Back to Top