Curang & Unfaithful ;)

Holaa semua!
Berdasarkan title, waah
gempak je an?
Haha :)
Curang?
Unfaithful?
Haha :)
Semua ni Idea daripada Ashman!

Cerita bermula begini..

Tadi, masa subjek Agama, Ustazah tak datang.
So, kitaorang lepaklepak je laa.
Eena duduk depan meja Ashman which is teacher's place.
Namun, *eceh*
Tiba-tiba mata ku tertangkap seraut wajah yang tidak dikenali berjalan di koridor betentangan dengan bangunan kelas ku.
wahaha :) ayat mesti kasi masyukk :)
Okay! Continue!
Then, dari tepi, muka dia macam ala-ala mamak gituu!
Serious!
Tapi, dari depan, perghh!
Jauh sekali macam mamak!
Kacak gilaa!
Sumpah!
Putih, handsome and muka macam budak sekolah lagii.



Eena berkata pada Ashman ..

Eena ; Ashman! Tengok! Handsome gila cikgu tu! Sumpah doe!

Ashman ; mana?!

Eena ; tu hah! Sekali mamak do. haha



Then Eena panggil Aishah and Shafikah!
Mereka pon bergesa ke tempat kitaorang!
Wahaha
Semua macam orang gila da cuz kacak sagt!
Hahaha :)
Si Nizam, Yassin, Ashman, Rimaya and ada lagilah yang tidak dikehendaki dok kenakan Eena and panggil2 cikgu tu
Pasti dan semestinyalah cikgu tu nampak and pandang an?
Dah bertentangan dengan kelas kitaorang je cikgu tu berdiri keseorangan
Then, kasi cover segan, Eena lari lah gi duduk tempat lain.
Hahaha

Okay guys, dia kacak.
Pas dah tergila2 dok tngok ckgu tu,
Ashman pon dengan Idea bernas suruh post blog ;

"curang. Eena curang dengan cikgu K!"

Wahaha
kau gila ke Ashman oit?
Aku tidak meminati cikgu itu la sayangg
Hanya suka tengok perwatakan dia.
hahaha :)

Then sampai rumah, Eena check la letterbox rumah Eena!
Waaah!
Barang pesanan Eena dah sampai!
Ngee~
Rakan-rakan, Eena ada beli barang online.
So, barang tu dah sampai!
Barang-barang utu adalah ;

Rantai bentuk NOTE music.
Brooch bermacam2 bentuk yang comel2!
Heee
oh, tak nak kasi otak korang penat dok fikir macam mana bentuk dia,
Ni hah Eena sertakan gambar barang2 tersebut ;)



Actually ni Loket je. Eena match kan ngan Rantai Eena :)


Ini lah brooch yang comel2 tu!
Damia sayangg, jangan marah and jeels tau? Hee ;)




Ini lah antara barang2 yang Eena beli!
Semua sekali, termasuk postage, RM20!
Murah ke mahal?
Anda tentukan :)


Okaylah, Hati dah happy.
Sekarang nak stop laa.
Nak tidur.
Pas tu mandi then gi tuisyen!
Then, tunggu azan maghrib and bukak puasa!
Yeah!
Haha :)
Daaa~
Assalamualaikum ;)


p/s ; Aku curang? Tidak laaa~ hahahahahah :) BERGURAU weyy! :)

1 comments:

Puteri Sepi said...

ouh.. ini ke sebab ko call aku td? sorry la.. lecturer aku ade la.. klau xde td, bleh gosip2 =P

Back to Top