4

I Want These Things Damn-ly ;))

Hello people.

Eena ada few things yang Eena nak sangat.
Terlalu mendambakannya sampai orang pon kata Eena ni kuat berangan.
Selalu meminta pada yang tak akan dapat.
Hey guys.
I told you.
Itu merupakan wish list Eena.
So, terpulang pada Eena la kan?
Korang sebagai orang sekeliling mainkanlah peranan memberi Eena dorongan supaya Eena dapat capai apa yang Eena nak itu.
Okay? Thanks :)


Wish List :

a) 8 A

b) Berat badan 55kg

c ) Nikon D90

d ) Nokia 5800

e ) Jejaka secomel Zoey mintak couple. Hahah :) silly.

f ) Belajar dekat overseas.


So far , itu je la wish list yang Eena nak damn-ly laa.
Haha.
So guys, pray for me hardly from alphabet a - f. okay? haha :)

Thanks a lot :)






NIKON D90


p/s : bak kata kak Ainaa , Nak Tapi Tak Boleh. =(

4 comments:

| AiNaa K | said...

wish list :

a) confirm bleh dpt if u work hard..

b) SGT2 BOLEH!ni x ya bce buku pun..hee~ dkt2 dgn berat saya ye..saya 54..haha!

c) and d) : bila dah dpt a),try la mintak sbg hadiah.. ;))

e) bila comel,sng dikejar ppuan lain.. :P

f) bila dah dpt a) and result bgs utk spm,ni tentunya ade pluang.. :))

kak ainaa aminkan ye..
amin.. =)

'syareena said...

Hahaha ! Thanks kak Ainaa :) bila di fikir2 balik. yang E tu, ade betul jugak apa yang kak Ainaa cakap. haha :) Thanks eyh Kak Ainaa ? :)
lovelovelove you :)

Puteri Sepi said...

OMG!!!!

mana boleh langkah bendul!

grrrr

aku tak pegi overseas lagi.. ko jgn berangan nak pegi dulu ok!

biar aku pegi dulu

ko dok malaysia ni..

temankan mama ngn ayah

kuang kuang kuang

yg Nikon ngn Nokia tu, banyak chantek kau!!

grrrrrrr

aku punya kereta dah ade depan mata aku baru aku restu kau mintak kat mama ngn ayah 2 benda yg kau nak tu

pastu, yg psl berat tu aku xmo komen

sbb aku pun ade cita2

nak capai berat 45 kg

lagi kurus dan langsing dari cik ainaa tu yer!

kuang kuang kuang

=P

*klau akid baca ni, sahih dia gelak guling2 sbb aku berangan nk lagi kurus dari gf dia.. pastu, akid siap jelir lidah kat zali lagi sbb zali pnye gf berangan yg tak senonoh*

p/s: klau aku nk capai berat 45 kg tu, aku kena pegi suruh doktor bedah plastik tu supaya letak tulang plastik kat aku.. wakakaka

damia said...

hahah !!
seng je nak dpt slr ngn hp .
rompakk sudaa !
hahahhah !!!

Back to Top