3

I Miss My Gay ;)

Hey.
Gay is hot.
yeah.
That is for sure.
Seriously, damn-ly sure.

Okay.
Macam ni.
Actually, last year.
Eena pernah terfall in love with someone.
Which is his sexual orientation is GAY.
I repeat, GAY :)
Serious.

I thought he was joking with me.
But, totally i was wrong.
We used to chat whenever kitaorang online at the same time.
Selalu.
Seriously.
I put his account as my Top Friend.
He put mine as his top friend.
Fair enough.

Dulu, dia selalu cerita kat Eena his problems with his boyfriend.
And i tried be a good listener.
Walaupu actually Eena berdoa sgt yang dia cakap tu tak betul.
I mean, he is not a GAY.

Guys,
I know what he likes to eat.
I know where is his hometown.
Kami selalu menggedik bersama.
Dia sangat perfect masa itu.
Sampai ade one guy ni add Eena.
And asked for my Ym ID
Because na tanye ape perasaan Eena terhadap this guy.
And ape hubungan Eena ngan this guy.
I just said we were just friend.
Not more than that.
I miss him.
Arghh.

Everything started to changed when he made a new account of Myspace.
Eena cool je bila dia dah mula berubah.
Cuz I thought he tried to change his life.
Be normal and ikut fitrah manusia.
Tapi sekali lagi, Eena salah.
Dia dah mula tak borak dengan Eena.
Dia dah mula sombong.
Dia dah mula menggatal dengan mamat2 gay yang hot hot tahap zac efron tu, tahap zoey, tahap joe jonas.
Arghh.


Cara dia macam dia nak jadi GAY paling HOT.
Terbaru, Eena dapat tahu, dia dah dapat pengganti buat ex dia yang dahulu.
Sekarang boyfriend dia sgt handsome.
Arghh.
Eena sedih sangat.
Seriously.
Eena sedih yang teramat sgt :(

Dia sangat perfect.
Fizikal dia sgt perfect.
Dia kacak.
Comel.
Baik.
But, why must dia jadi gay?
Arhh.
I don't want to blame anyone.
Maybe dugaan ALLAH buat dia dan org sekeliling dia.

Ya ALLAH, aku memohom kepada Mu.
Kau kembalikanlah rakan ku p**n, menjadi seorang lelaki yang benar2 lelaki seperti engkau ciptakan Adam.
Aku mohon kepada Mu, Ya ALLAH .
Jauhkanlah sifat-sifat yang tak perlu ada dalam dirinya agar dia berubah mengikut fitrah yang telah Engkau jadikan.
Engkau Maha Pemurah, Ya ALLAH.
Berikanlah Hidayah-Mu kepadanya.
Amin.

InsyaALLAH.
Sama-sama kita semua mendoakan agar dia menjadi seseorang yang tidak melanggar fitrah. :)

Buat P**n,
Eena berdoa dan berharap agar p**n menjadi seorang lelaki yang benar2 lelaki.
Eena sentiasa doa untuk p**n agar berubah.
Walaupun setelah p**n berubah,hati p**n bukan untuk Eena.
Tidak mengapa,
Kerana bukan itu yang Eena harapkan.
Asalkan kita dapat jadi kawan macam dulu.
itu sudah sangat-sangat mencukupi.
Sungguh :)


Buat semua pembaca blog Eena ,
Kita semua jangan pandang serong pada mereka.
Kita kena memberi mereka kesedaran.
Jangan mengutuk.
Jangan menghalang.
Dan jangan juga menggalak.
Tapi, berkawan dengan mereka dengan ikhlas dan mendoakan agar mereka berubah.

Okay ?

Akhir kata, Eena sayang sangat dekat kawan Eena ni.
Kalau dia bahagia sekarang, bagus laa.
Tapi Eena na tengok dia bahagia di samping seorang wanita.
Bukan lelaki. :)


Assalamualaikum :)


p/s : i miss our moment :)

3 comments:

damia said...

smga allah bukak pintu hati die untuk berubah .

'syareena said...

insyaALLAH. amin :)
sama sama doa eyh? :)

afi said...

haha, smpai mctuh skali?-.-"
huhuhuhu, oke2:D

Back to Top