4

apa ini?!

Aku rapat dengan dia.
Tapi dalam masa yang sama, aku menyampah gila dengan dia.
Macam mana ni?
Na berterus terang, aku tak berani.
Bila aku berterus terang, reaksi dia akan buat aku MENYAMPAH plusplusplus tahap karma dengan dia.
Arghh.
Depan dia, aku baik.
Belakang dia, aku menyampah sangat dia dengan dia.
Walaupun dia selalu tolong aku.
Haish.
Just perangai dia tu buat aku a bit menyampah.
Haishh.
Maaf weyh..
Aku tetap ikhlas kawan dengan kau!
Sebab kau baik.
And kau selalu bagi semangat kat kawan2 kau.
Thanks weyhh!

haishh.
Manusia mmg macam ni.
Ade baik ada jahat dalam diri masing2.
Sama macam aku.
Aku mintak maaf weyh.
Sorry sangat22 :)



p/s : awak teka je la siapa pon. Saya takkan bagi tahu siapa yang dimaksudkan :)

4 comments:

damia said...

pempuan laki ?
handsome ?
chantek ?

'syareena said...

dia lelaki + perempuan.
Dia perempuan + lelaki.
Dia cantik + handsome.
Dia handsome + cantik.
hahaha!
pepandai lah kau fikirr.
Bukan budakk lelaki itu yeaa? hiyarghh! hahaha :)

Anonymous said...

ye la...kimi ean..
jeles ea?/

'syareena said...

Kimi? SUMPAH dia tiada kena mengena dengan entry kali ini sayangg :)

Back to Top