6

saya rindu awak.

Eh! Encik Kashfullah, tibatiba saya rindu awak.
Rindu sangat sangat!
Tibatiba saya teringat oh first time awak dengan saya jumpa.
Kelakar sangatsangat moment tu.
Oh, pasal awak cerita pengalaman awak dekat Mesir!
Best sangatsangatt!
Kenapa eh? ;]
Kenapa saya tibatiba teringat dekat awak eh?
Hmmm,
Moga-moga awak sihat sentiasa. kan kan? ;]
Moga-moga awak gembira sangatsangat sentiasa tautau? ;]




p/s ; He's the only one who makes my heart pounding so hard than Mr F did. :)

6 comments:

Dianayusof. said...

Comelnya gmbar kat bawah tu! :] He's better than Mr. F la, much much better :]

damia said...

kau nak bg tahu satu dunia ke hapeh syareena !

ckgu kashfullah berjuta kali baik drpda ckgu tuh.
bajet mcm aaron aziz sgt la kan..
dahh muka mcm belagak.
senyum pon tanak..
boleyy pg mampuss !

haha..aku ter emosi.

FNSyareena said...

Diana ; haha! yeahh! u're right bebeh =) dia lagi baik dari Mr F :)


Damia ; HAHAHAH! penuh sungguh kemeluatan kau pada dia. sabar ye sayangg! setiap orang ada kelebihan adn keburukan masing2. haha :D Cikgu Kash tak kacak tapi dia BAIk sangat2 :) Mr F kacak gila babeng but,macam you know la kan perangai dia macam mana? :)

BTW, aku senyum sorang2 bila teringat kes yang dia nak hantar kan aku balik rumah tu. haha :D

Puteri Sepi said...

isk. kalau dia hantar kau balik ari tu, dah sah2 aku ade adik ipar skrg nih

-.-'

FNSyareena said...

Syiqa ; ahah. banyak lah kau =_='

FNSyareena said...
This comment has been removed by the author.
Back to Top