3

Kalau dah rezeki, takkan ke mana :]



Awak! Awak! Awak!
Tahniah banyakk banyakk banyakk punya lah banyakkk kerana telah berjaya menjadi juara ye?
Mama saya, kakak saya and saya gembira sangat sangat!
Mama saya yang tak pernah menghabiskan duit untuk AF selepas zaman Encik M tu, tibatiba undi awak kali ni.
Wee Wee Wee!





Lepas ni, awak jaga diri baik baik tauu?
Jaga maruah tau tau?
Jaga tingkah laku tau tau?
Jangan lupa diri tau tau?
Jangan boros boros tau tau?
haha :)




Credits ; sumber gambar dari fanpage Shahir from Singapore di facebook.



P/S ; Be a good boy, okay Ahmad Shahir Zawawi?! :]


Mama kata "ada rezeki dapat jumpa dia!" wee wee :D


3 comments:

Puteri Sepi said...

cik syareena, awk dah buat hati wanita sy cair tau x?????

grrrrrrr

Ya Allah, Shahir nih antara ciptaanMU yg TERINDAH. Syukur~

*aku yg terlebih* ^.^

damia said...

bapak lah !
muka die mg hott !!!
i like !

FNSyareena said...

Syiqa ; tak perlu lah sebegitu rupa kecintaan kau padanya. haha :D

Damia ; abis tu aku tak LIKE laa? HAHA :D

Back to Top