5

4 march 2010

KELAS


Eena ; Diana, hari ni birthday aku. :))
Diana ; Oh, yeke? Sorry weh! sorry! aku lupaa! =_='

Fika ; Eena, nanti lepas balik, teman Fika makan kat kantin kejap boleh tak? Nak tunggu Yazid. Fika nak belajar Akaun dengan dia.
Eena ; oh, lama tak? emm. emm, emm. Boleh kot. :)

Damia ; aku tak boleh tunggu sekali. aku kena balik! nak ambil baju!
Eena ; oh, okay. =_='

Kaizen ; Eena, lepas balik lepak Perpustakaan nak tak?
Eena ; buat apa?
Kaizen ; saja, aku nak tidur, kau belajar lah!
Eena ; huh? =_='




KANTIN



Fika ; Eena, eena duduk sini, duduk depan Fika eh?
Eena ; oh, okay.
Fika ; Eena buat lah kerja sekolah!
Eena ; oh, okay.

Fareez ; (bernyanyi) pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat.. Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat.. Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat..

Tiba-tiba ..





Pat pat siku..
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO EENA
!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!


Terharu tak kau?
Iskk iskk iskk!
Aku terharuu!
Tidak sangka! Tidak sangka! Tidak sangka!

Tiba-tiba ada kek secret recipe datang daripada belakang!
Tiba-tiba segerombolan budakbudak baik hati ramairamai yang komplot buat buat lupa birthday aku semua tu tersenyum bangga! *even aku sorok muka time surprise tu menarinari makyong keluar!*
weh weh weh, Chocolate Indulgence laaa!
Woot woot!

Mereka sanggup bersusah payah melaksanakan SURPRISE BIRTHDA PARTY untuk saya sekali lagi!
Isk isk!
SUMPAH AKU SAYANG KORANG SEMUA!

Mak sayang nyah nyah semua macam apa tau tau?
macam macam alasan ada!
Sayang sangatt!
Tak tahu nak cakap apa.
Terharu lahhh!


Speechless!
But satu perlu korang tahu ; aku happy ada kawan macam korang! tak tak, aku tak perlukan superman or spiderman or ultraman, Tapi aku perlukan korang. isk isk isk (T.T) serious wehh. tak tipuuu! :)))


yea, yea, saya sudah berumur 16 Tahun!
Masih muda! Masih mentah! Masih kanak-kanak riangg! wee wee wee!
Fatin Nur 'Syareena, Selamat Hari Jadi ke 16 ye?! (*3*)

Be a strong girl okay?! :))



p/s : tapi kan, aku nak Irie Naoki jugak. macam mana ni ye? jalan penyelesaian? tiada? hurmm. (T,T)

p/s 2 ; nak gambar? tunggu Amir and Syuhada. dorang je komplot bawak hp. isk isk. tulah korang, tak cakap awal awal. kalau tak i bawak camera tauu! ish ish ish! =DDDD



budak budak nakal : Damia, Fika, Diana, Asilah, Noraini, Iman, Syazwani, Aishah, Syuhada, Amalina, Ain Nadhirah, Adilah, Mazreena, Amir, Hafizudin, Fathorazi, Hafiz, Aiman, Johan, Kaizen, Kimi, Fareez.

5 comments:

MySuaraHati said...

bestnyer..
untung u dapat kawan2 cam depa..
i likeeeeeeeeee..

damia said...

alasan kaizen paling mengarut !
ngukkss tul !

ain nadhirah said...

weeeyyhh , best giler . aku dapat bayang kan korang kat sane .
rugi nye aku pindah !
grr~

Beel Danial said...

weh!
sumpah suprise+terharu giler babi sial!
hahah
tapi kan..
alasan aku tu kalau aku cver balik yg kononnye aku buat2 lupe bleh ker..?ahahhahaahahahhaa
nyway
HAAPPPYYY BOFDAY LAH!

jejaka anggun said...

happy belated bday!!!!

hope yr birthday touches like a son, kisses like the rain, shines like the sun, blossoms like a daisy, happies like the grin, cuddles like a teddy bear, sweetens like honey, colors like a rainbow, & twinkles like the star...

Back to Top