Shopping lagii. Weee ^_^

Hello everybody! How are you my darlings? Heee :D
My dear kekasih gelapku, Kelmarin, Kak Long dengan kawan dia, Kak Ida, balik KL.
Then, sampai2 rumah je, kaki syiqa tu gatal2 gedik2 nak tekan clutch and pedal minyak kereta!
So, kitaorang bertiga pergi Carefour laa.*paling dekat*
Syiqa tu kalau bersiap macam tuan Puteri.
Mama marah, dengan selamba, mama berkata "siap la cepat! Muka tu dah macam CLEOPATRA dah." Hahaha// aku gelak terbahak2 :)

Esoknya, Mama suruh bawak Kak Ida jalan2 pergi KLCC.
Kitaorang seperti biasa lepak Kinokuniya.
Kak Ida tu berdikari sungguh then dia gerak2 tempat lain. Sorang2.
Syiqa beli Novel Ayat-Ayat Cinta untuk aku.
And I was like what-the-......!
Hahah. So, dah kantoi, rupanya2 dia baca Diary aku!
Cuz aku listkan barang2 yang aku nak beli after raya a.k.a after PMR.
*hit! *hit! *hit! (tiru kak Lala.)
And aku pulak, seperti biasa, beli Komik Erti Kedewasaan!
(cerita ni bercerita tentang Murid Couple dengan Cikgu. what thee..?! Lately ni aku seronok beli bahan bacaan tentang guru bercinta dengan murid. wahahah ^_^ )

Dah habis KLCC tu, nak balikk.
Seronokknya, Syiqa mak nenek tu terlepas lorong nak keluar HighWay!
So, kitaorang terpaksa redah Jalan dekat Dangwangi tu, BukitBintang,Sogo!
Perghh!
Jammed tak yah cakap lahh!
Aku ni mulut cam murai bising la sesuka hati cuz nervous.
hahaha :D
Lepas gi KLCC, gerak gi Wangsa Walk.
Waahhhhh!
aku impress!
sebab, BOSAN tahap gaban.
Takde kedai.
Simple sngt.
Aku cari TGV weyhh!
MANA?!
hahaha :D
Geram punya pasal, kitaorang gerak JJ wangsa Maju lak.
Kat situ memang seronokk!
Cuci mata dahsyat2.
Hahah.
Ada la beli barang sikit2.
Heee
pastu , balik rumah.
Pergi bazaar ramadhan.
Then balik lagi.
Buka Puasa.
Then, malam tu, ayah ajak pergi Danau Kota.
Perghh!
lagi seronok!
mata aku memang active kalau pergi Danau Kota.
wahaha :D
Kitaorang jalan2 kasi peluh keluar dulu baru shopping//
Hee.
Syiqa belikan aku Jam.
Cantik
Walaupun murah, dah 2 kali minah tu belanja jam.
Haishh.
Perli aku ke cik kak?!
Hahaha :D
kebetulan, dekat kedai jam tu, perghh,
Jantun aku dupdapdupdap.
kenapa?
Fulamakk wehh.
Abang yang jaga tu, perghh.
Muka dia macam balak aku.
Muhd Hairey Azhar.
haha.
sapa tu?
Cari la sendiri ye?
hee.
sebijik.
aku nervous je bila dia datang dekat cuz na layan kami as his customer ! haha :D
Serious wahai rakan-rakan ku!
Muka dia, SEBIJIK Muhd Hairey Azhar.
Cuma wajahnya ada jerawat je.
Arghhh!
Tak tahannn.
Tolong akuu ^_^
Then, kitaorang dah penat2 tahap gaban, balik rumah.
Mandi2 and tidur.
okaylah. entry aku dah semakin bosan.
*aku berlagak macam sebelum ni entry aku bestbest je kan?*
blinkblink*

Tata. Assalamualaikum! :)


p/s : lepas ni nak try la praktik kan apa yang minah dalam komik tu buat untuk goda cikgu dia. hahaha :D

1 comments:

Puteri Sepi said...

wakakaka

perasan

baru kau tau perasaan aku bila syok kat cikgu sendiri

muahahaha

ngidap la kau!

aku reccomend baca novel "LOVE LESSON" Jacqueline Wilson yg tulis

sentap seyh

syiokkk je baca part dia nak beromen ngn cikgu dia

kui kui kui

Back to Top