2

Rancangan + Kad Raya = Happy : D

Hello korang! Waah! Lama dah aku tak update blog , kan?
Yeaa. Sebab seperti yang sudah di canang2kan, komputer saya sangat lah laju macam kuda jantan berlari. haha :D
So, kemalasan macam melanda la bila nak on komputer.
So, kena la memendam rasa. haha :D

Oh yeah, mulut becok cakap2, nak bagi tahu something ni!
Nahhhh.
Memandangkan dah nak raya ni, (lagi dua hari! yess!yess!yess!),
Aku tiba-tiba terfikir and terasa seperti aku tidak melakukan sesuatu.
Nahh. apa dia? Hee,
Malam tadi dok borak2 ngan Syiqa, tiba tiba teringat, Mr Twilight tu praktikal je.
So, 2 bulan je dia ada kat sekolah tu.
Jadi, ingin meninggalkan sedikit ole-ole buat si dia, Syiqa pon cadangkan la bagi dia kad raya.
tapi kan cik kak oi, awak cakap tu masa tengah-tengah malam. Memang rajin kan tokei kedai tu bukak kedai malam-malam? apa kau fikir bini tokei kedai tu tak tunggu dia balik rumah ke? Haha :D
So, macam dah hampa tahap karma tu, pergi je lah sekolah seperti biasa.
Then cerita la kat buahati-buahati tu semua pasal plan aku ni.
Tiba-tiba mereka sokong.
and kebetulan, Kak Ana (kerja di kedai buku) kan baik + rajin cari duit lebih? Dia jual Kad Raya.
Apa lagi, beli la wehh.
tulis-tulis, karang-karang punya ayat, then, siap.
*aku sanggup buat exam BM paper 1 tadi selama 15minit SAHAJA kerana nak siapkan KAD tu..*
hihihihih.

Lepas je cikgu kutip paper, aku dengan sepantas kilat (okay jujur cakap, ni aku tipu tahap karma. aku cuma lari2 anak je. ) aku dengan Noraini segera meninggalkan kelas dan menuju ke Motor si dia.
Haha :D

Kami seperti orang GILA, cepat2 letak kad raya tu dalam bakul motor dia.
Ngeee~
Kemudia kami lari laju2. haha :D gila takk?
mahu mati aku kalau orang lain nampak. haha :D

Lepas tu, semua lepak2 depan toilet.gelakgelak macam orang gila. HAHA :D
*dorang kata untuk release tension. haha :D*
Si Aishah tunggu cikgu Hasidah cuz anak dia KACAK. haha :D
Aku tunggu Mr Twilight cuz nak tengok reaksi dia.
Waaah.
Rezeki aku!
Dia turun cepat. haha :D
Tapi yang potong stim nyam si Aishah tu tegur2 dia. hish!
Chah, aku jealous tahu tak?! grrrr. tape. lepas raya you eat my feet eh? Haha :D
Then, masa dia dah on the way gi motor tu, fulamakk.
Nervous, toksah cakap la wehhh!
Aku mahu tengok reaksi dia.
heeeee.
apa reaksi dia?
na na na na na na na na na na!

.................REAKSI DIA IALAH..........................


Biar lah aku sorang je yang tahu.
Oh, aku dan rakan-rakan ku sahaja yang tahu!
Hahaha :D
Aku happy and seronok sangat.
Thanks Aishah, Ashman, Damia, Noraini dan yang terlibat secara langsung atau tidak langsung! heee :D
Thanks a lot kepada Mr Twilight sebab baca time tu jugakk. agaga :D

Happy kan baca kisah aku? =D
Tak happy?
Tak happy, lantak muhh laa! haha :D

Then, kitaorang lepak kat tepi jalan macam orang gila cuz Aishah dok kacau2 orang yang bermotor yang lalu lalang. and aku seperti what-the..?! haha :D
Takpe2, sekali sekala kan?
have fun la sikit. haha :D
Kan kan kan?

Okaylah! itu je kot!
Tapi, cukup menggembirakan aku!
yaabedaaabeduuu! haha :D
Tata eberibodii!

Eh! Oh yeah, sebelum saya mengundurkan diri, ingin saya mengucapkan,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!
Maaf Zahir & Batin!
Minta maaf banyak2!
Dari hujung rambut sampai hujung kuku jari kaki la wehh! haha ;D

So, 0 - 0 la kita ehh? Hehe ;D


Okaylah, selamat hari raya! :)




p/s ; tak sabar tunggu pas PMR. haha :D

pp//ss ; tunggu la cerita saya selepas raya pula,yea? Tataa! :)

2 comments:

damia said...

hahahah .

ntah ape lah die buat ngn kad raya kau tu enn ?
ntah2 hebahh satu kampung .
hahahahah ..

Puteri Sepi said...

kepala kau

xde thanks kat aku ke?

aku yg bg idea tu tau!

grrrr

Back to Top