7

4 February & 5 February

Haha ! Nahh !
Banyak jugalah isi isi post kali ini.
Yela,untuk dua tarikh,kan? so, meluat la kot korangg baca post kali ini.
Haha! :)

Okeysh ,
Lets start !:)

4 february 2008


Tiba tiba eyn, pada tarikh ni, aku realize sumthing ouh.
apa?
aku sedar yang aku tetiba suka gila and minat gilagila ngan member sekelas aku.
Haha!
Nonsense gila la kan? Haha! :D
Adoii ! He's such a cute guy ouh! serious ! gila ramai gakk laa Junior minat die ! plusplus die uh dikategori dalam FAMOUS GUYS FOR 2008 ! haha ! GILAA :D

And, aku ni dikategorikan sebagai gila JIWANG, dengan hati yang kabut dan juga serabut dgn feeling ni, ta tao bagaimana mahu release kan feeling ini eyn, dgn seyakin yakin dan idea yang mencurah2 keluar, lantas ku genggam pensil dan create la satu poet untuk itu jejaka !
Mahu tahu tak ape isi isi poet itu?
Nakk!
Nah ! Here We go ! :D

Patutkah aku memandangnya
Andai Pandangan itu tidak dihargai?
Patutkah aku menegurnya
Andai teguran itu tidak membawa erti?
Patutkah aku menyayanginya
Andai kasihnya padaku tidak pasti?

Fikiran berkata, berkawan sudah mencukupi
Namun hati meronta mahu melebihi
Mulut berbicara hanya berkelahi,
Namun jiwaku berbicara mahu didekati.

Diriku yang tidak sempurna ini
Tidak membawa erti pada dirinya
Bicara cinta tidka pernah meniti dibibir kita
Hanya trukir tentang dunia
Kerana bagi dirimu sayang,
Kita hanya teman biasa .


Oh GOSH ! sumpahsumpah malu gila babih kalau itu jejaka tahu ouh ! tidakk !
butbutbut, memang untuk dia la ini poet ! khas buat dia !
sebab sebab?
sebab, bila aku pandang dia, baru la aku terfikir secara bernas na uat puisi ni! Haha!
Bravo untuk aku kan? mekaseyh ! :D



Tapi kan weyh, Pasal Boboy tu kan, haha ! Just forget about him !
Banyak lagi lelaki..
Upss ! SILAP ! SILAP !
Banyak lagi JANTAN kat luar sana ! nahh ! haha ! so what?!
Am I Too Much ? haha ! saya memang KESAH lagi :)



5 february 2008


nahh ! hari ni aku skolah seperti biasa!
huwarghh ! agak kesedihan laaa !
kenape la agaknya kan? aduh
sebab, gila aku bengang sama itu mamat yang FAMOUS GUYS 2008 tu laaa !
adoi !
kenape la aku serabut sgt nie? dush
sebab, his attitude hari ni kan macam dia tahu je aku suka dia ouh.
adush ! ye arh ! AS USUAL , mane mane lelaki yang tao I'm over him, die mesti avoid aku ! haha!
Yeah ! He's avoiding from me ! nahh ! gila sedih kan? haha ! sokaysokay ! it's okay ! be cool eena ! be cool ! heee :D

*SEDIH LA BABIH! ke siot an sungguh laaa! :(( *

sokay laa ! i know who i am! and i'm not deserve for you. maybe my friend would be your PERFECT match ! it's okay darla ! because what ?
because,since last year, i knew you admired her laa !
*broken English*

And it's my fault cuz minat kau. haha.

hey dear, relax arh ! be cool la wey ! it's okay if kau ta suka aku. relax suda arh. toksah larikan diri.
Tak Gentleman la kau ! grrr !
And thnx kat kau jugak cuz ajar aku erti MENGALAH ! pernah dgr word tuh? yeah !
bukan kau je yanga ajar aku.
dah RAMAI lelaki ajar aku bout meaning of MENGALAH ! haha ! So DUMMIEs la weyh ! :)






fewhh~

Fullstop :)


7 comments:

Puteri Sepi said...

ouh ok...

baru aku taw

adoi

sayangku, abaikan je mamat tu :P

wakakaka

dia tu bodoh sbb tolak org yg bebetul sygkan dia ...

dia bodoh sebab hanya nampak kaca yang jernih, sedangkan permata yg berkilau dia x nmpk.

nvm.

jantan bukan sekor

time kasih!

syareena said...

hahaha ! thnx my dear sista ! aku tao kau syg aku ! huhuh ! btw, mamat mane yang kau maksud kan nieh? haha ! kalau BOBOY, yeah ! aku ta suka die dah ! cuz, aku malas na tggu pda yang ta sudi ! haha ! cuz, ntah ! heee :) btw, aku bukan permata tuh. sbb, aku ta layak utk di "anggap" sebagai permata tu :)

Aspio said...

hahahahha!nk sokong lelaki ke sokong eena?

wakakaka
ntah la. sj nk enterframe gne blog baru. :))

Hidup Eena!!

Anonymous said...

uhuk . hm ! 1 word . i'm sory . ;]

syareena said...

to Anonymous ; i'm sorry ? ahaks ! ape kau mao jadi "amir raja lawak" ke hape ? btw, sape ye kamu mahu bersorry sorry even ta de uat salah ? :)

Puteri Sepi said...

anda di tagged :)

Malaa.. said...

salam..
eena, sorilah lari topik.
upload lagu u ngn aliff tu plizz..
(LAGU U???) hahaha..
x smpat nk record ar.. jauh sgt di BELAKANG!! huhuh

Back to Top