3

Pak Cik Kaki Panjang :)


Pakcik Kaki Panjang.
Tajuk dia pelik.
At first, aku rasa cerita tu macam tak best! Since komik tu translation daripada bahasa Korea.
Aku tak minat sangat korea-korea ni. So, mogok tak nak beli.
Tiba tiba Diana tanya ;
"Eena, kau dah baca Pakcik Kaki Panjang?"
aku jawab je lah ;
"Belum! aku tak minat! macam bosan je! Dah lah daripada korea! =_=' "
Diana dengan penuh bersemangat berkata :
"Eh! Cerita tu best lah! Lain daripada yang lain! Errr,Eena, kau faham kan maksud aku?"

Okay Diana, aku faham maksud kau lepas aku beli and baca sendiri komik tu walau aku berfikir sepuluh kali sementara beratur dekat counter Kinokuniya tu. =_='

Yes, cerita ni best! Unique! Tak pernah baca lagi cerita macam ni. Tak tahu lah pulak kalau-kalau ada novel yang ala-ala cerita ni. maklumlah aku ni bukan kaki novel ;D

Serious menyentuh hati weh cerita ni. Saya cakap jujur. menyentuh hati. Kalau betul lah kan kau pembaca komik/manga tegar, bazirkanlah duit korang sebanyak RM 13 untuk beli Prolog & Epilog cerita ni :)

Nak kasi preview sikit pun macam susah nak type jalan cerita nya. So, beli sendiri lah ye? :





p/s 2 ; aku pun tunggu PakCikKakiPanjang aku :)

3 comments:

jejaka anggun said...

pakcik anu panjang ada x?

Dianayusof. said...

Hehe kaaaan! Dah ckp unik :] Serius sedih cerita PakCikKakiPanjang tuu. Tak rugi beli! ♥

FNSyareena said...

Uncle ; maaf, lain kali sila censore ye? ini blog kanak-kanak riangg! kali ini dimaafkan. :D

Dianal yes! yes! kau tak tipu aku! haha! sedih lah diana! betull! weehhh :D aku cume ada sikit tak faham but still, aku faham sikit sikit. haha. welwel :D

Back to Top