3

eh, evening-mare. haha

EH, evening-mare! wujud sebenarnya. haha :)
Sesuka hati jiwa raga aku tuka kan?
Yelohh, since aku dok bantai tidur time petang. haha ;D

Sebenarnya gini, aku dok sedap sedap tidur.
Last last aku mimpi macam-macam.
Memang spooky gila laaa. =_='

Dalam mimpi tu, boleh pulak kan aku, fika and damia naik satu kereta ni, fika drive.
Then, konon2nya nak kasi lah kereta tu terbang then landing dekat depan kelas. (bodoh betul!)
Kemudian, malang tidak berbau, "kereta terbang" ala-ala Batman superhero kitaorang tu landing DALAM KELAS :) HAha mari gelak hahaha =_='
Gila nightmare laa. Ustaz boleh marah marah then aku senyum kerang busuk :)

Dah nama pun NIGHTMARE kan? mestilah mengarut. Yang kau fikir logika tu wat pa? =_='

Kemudian kemudian, mimpi lagi ni, *yea, aku lupa baca doa sebelum tidur. =_='*
mimpi Aznil Hj Nawawi datang sekolah aku and minta salah sorang cikgu aku jadi model dia.
wahhh!
itu lagi NIGHTMARE! tak perlu aku nyatakan siapa insan yang terpilih itu. wuuhuuuu (T,T)
Tibatiba, aku terdengar satu suara yang agak menyeremkan.
seriouss! (@-@)

Lalu, suara mengeluarkan suara :


"Eena, BANGUN! Dah pukul 6 PETANG! kejap lagi mak kau balikk lah tu! BANGUN!!!"


Yes, betul tekaan kau! Itu suara NENEK aku. Aku tengok jam, baru pukul 5.45 petang. =_='
isk isk isk. kacau daunn lah makkk! ='(


Kemudian, mama telefon lalu mengajak aku ke Pasar Malam! Yeaaa! FEVERETTT sayaa! haha :)
Banyak gila beli makanan bila sampai rumah, aku sentuh 1/10 je daripada makanan yang telah TERbeli. iskk.
Suatu pembaziran Eena oitt! ;'( sedihsedihsedih!



p/s ; Ada orang kata aku COMEL. woahhh. The bigbig cutie auntie katanya. SHILAHKA kau Hafiz! =_='

3 comments:

damia said...

boleh plak kereta tuh terbang.
baaka punye mimpi !
ahhahahah !

jejaka anggun said...

mengalahkan drama kat TV2 mimpi dia.

FNSyareena said...

Uncle, drama apa? Black & White? ke Janji Diana? haha ;D

Back to Top