Twitter

Okay. Dah lama gila aku tak update blog. Niat dihati memang nak update. Tetapi memandangkan beberapa alasan yang sangat kukuh , jadi aku tangguhkan aktiviti mengupdate blog.
Jadi, hari ini, dengan senang hati, aku menulis lagi kerana ketaksuban aku terhadap menaip dengan panjang dan pendek dan keeksaitedan aku untuk share satu benda ni. Eh! Salah. Dua benda.

Niat aku buat entry kali ini adalah kerana errrr.. Nak tunjuk nii.

Alaaa. tengok laa bawah nii. ;)


(1)


(2)

*kalau nak puaskan nafsu kau, click gambar tu 2x okay? x]


SWEET tak kami? HAHAH! :)


Kepada SEMUA peminat dan peng obsess drama Surga Untukmu lakonan Zumi Zola dan Tamara Blezinsky tu, haha. GIGIT JARI jelah korang! heeee :)


Zumi Zola, kamu memang awesome deh! Heeee :)


LOVE ; Fnsyareena. x]

1 comments:

Puteri Sepi said...

ape laaaa
dah basi ok cerita ni! hahahaha

Back to Top