3

budak comot pergi movie.

Beberapa hari yang lalu saya bersama seorang kakak saya, *memang aku ada 10 kakak kan? -.-* telah menjejakkan kaki ke TGV Cinema di WangsaWalkMall atas alasan yang sangat common.

Tengok Harry Potter and the Deathly Hallow.
*okay. aku hentam je deathlyhallow tu.Aku tak ingat apa tajuk betul. Time kecikkecik dulu aku baca bahasa melayu punya. entah apa entah tajuk dia. pi search sendiri eh? x]*


.Aku sangat musykil.


1. "BOSAN do harry potter ni! Bapak tak best ahh!!"

2. "Kenapa MadEye awal-awal dah mati? Tak de cabaran betul laaa. hish."

3. "kenapa boleh ada part harry kiss Hermione? Euwww!"


3 damn words for you sayang ;

DIAM LAH WEH! Hahah

-Kenapa ada soalan-soalan macam ni daripada orang-orang yang tak kenal apa itu HARRY POTTER? =.=-

Awak tak suka, lantak kau lah ehh?
Aku sukaaa. Sukaa sebab aku boleh gelakgelak tengok tengok orang gelak bila tiada humor scene yang menjelma.
Menggeletek hati kan? =.=



*gambar ni penuh drama queen kan? x]



Eh Eh, Okay laaa.
To be honest harry potter 7th ni best laaa.
Kenapa korang kata tak best?
Okay. Mungkin la saya ni buta cerita.
Tak reti menilai sesebuah movie itu baik atau tak.
Tapi kan, kalau takde orang macam cik FNSyareena ni, mesti tiada satu pun movie yang laku kann? haha

*Do you get my point,my dear? :)*

Secara jujur lagi,
Movie kali ini tidaklah seBEST yang prisoner tu sebab masa tu abang Daniel Radcliffe saya ni memang kawaii habis laaa.
Perasan tak? dia comel habis kan time tuu? haha ;)
Okay, Back to Harry Potter and the Deathly Hallow.
Eh, ingat tak detikdetik dan ketika mereka semua menjadi harry potter. Damn cool dudeee ;)
Hahaha.
Okay okay. Diam membebel.
Sebab saya tahu kau belum tengok lagi kan? Ahaaa.

Okay okay. Go and grab ur tickets!


p/s ; Rapunzel, nak pinjam rambut boleh? x]


*Ouh I Likeeee x]


Coretan kata ; amalinarahman, pinjam 17 NZ tu. Nak convertkan laaa. Boleh takk? 4 kali jejak panggung wayang. ahhhh. x]

3 comments:

ZWAN SABRI said...

Setuju! Harry Potter itu BOSAN!

Puteri Sepi said...

eh. setau aku, ko mmg ade 10 kakak. =___='

btw, harry potter 7th, part 1 ni mmg tak best.. 2ALAM lagi besttttt~! eyuuuwwwwwww.. SUCKS! T.T

FNSyareena said...

ZWAN ; Mana ada bosan. Alaa! Zwan ni! Agree la sekali dengan guwe. haha ;)

Syiqa ; Eh Eh, jangan nak 2ALAM sangat laa. ada yang kena jap gi ni. HAHAH :)

Back to Top