Aaron Aziz .vs. AFR

Sekolah saya ada seorang ustaz muda bernama samaran 'Ali Fiki Rongak'. for short, AFR. ^_^
Ramai kanak-kanak tak berapa matang mengatakan bahawa muka beliau seakan-akan Aaron Aziz kegilaan ramai itu.
Saya nak buat pengakuan.
Saya memang minat dia laahh.
Siapa yang tak mahu kan ustaz kacak kacak macam tu? x]
Tapi, ada something yang memusykil kan aku.
Kenapa orang kata muka dia macam Aaron Aziz?
Okay lah, secara jujur, aku tak nampak pun ke 'AARON AZIZ' an pada AFR.
AFR memang kacak, bergayaa, comel, molekk.
Muka hebat, kereta hebat, gaya pun 'hebat'.
I must admit dia tu kedekut senyuman. =_='
Tapi kenapa mesti Aaron Aziz?
Aaron Aziz is just too perfect lah untuk di compare kan dengan AFR aku tu.
huh.

Okay, actually I have nothing to say dalam entry ni.
But since aku dah kemaruk sangat dengan AFR tu, *ramai kawan-kawan cakap macam tu. sedih kan bila KAWAN-KAWAn sendiri cakap macam tu? =_='* so, aku post jugak lah one entry just for him.
Yelah selama ni asyik ustaz Kashfullah je kan? haha :)

So, so, so, welcome to my life lah pada Encik super diva AFR tu (^3^)



Bukak mata kau besarbesar kasi zoom in mana satu AFR aku.
Heh! =_='



p/s ; I Don't To Miss A Thing. Ada kene mengena tak dengan Planetarium? ^_^

1 comments:

Puteri Sepi said...

ko mmg taste kat ustaz2 eh?

tp ko xde rupa ustazah pown

xpe.. soon, kan?

Back to Top